ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

Τέσσερα μυστικά που δεν ξέρεις για τον αυνανισμό (σου)

αυνανισμός, ερωτικά βοηθήματα, σεξ, γυναίκα, άνδρας, σεξουαλική επαφή,
Οι περισσότεροι άνδρες μαθαίνουν να αυνανίζονται μόνοι τους, εύκολα και γρήγορα. Άλλωστε η φύση έτσι τους έχει προγραμματίσει. Ωστόσο αυτή η μυστικοπάθεια στερεί γνώσεις που θα μπορούσαν να κάνουν το σόλο σεξ πιο απολαυστικό.
Γράφει ο... Παραλίας
Πολλές φορές δεν υπάρχει πραγματικός λόγος για να αυνανιστείς. Απλά το κάνεις έτσι επειδή σού ήρθε, επειδή το σκέφτηκες και όχι επειδή το ήθελες. Έτσι οι περισσότερες φορές που αυνανίζεσαι παραμένουν ανακουφιστικές χωρίς καμμία χαρά και κανέναν οργασμό που να θες να θυμάσαι.
Ας μάθουμε μερικά μυστικά, και μερικές μεθόδους που θα σε κάνουν ακόμα πιο «καλό». Γιατί όπως λέει και ο σοφός λαός, «αν πετύχει η μ@λ@κί@, τύφλα να έχει το γ....».
Μην βιάζεσαι: Συνήθως το κάνεις γρήγορα. Άλλωστε εσύ είσαι αυτός που ξέρεις τι θες, πώς το θες, με ποια γωνία και με ποια ταχύτητα. Έτσι δεν ταλαιπωρείσαι. Ωστόσο οι ειδικοί επισημαίνουν πως θα ήταν καλό μερικές φορές να μην βιάζεσαι. Σταμάτα το λίγο πριν την κορύφωση, ηρέμησε και ξανασυνέχισε. Κάνε το τρεις ή τέσσερις φορές, και όταν τελειώσεις ο οργασμός σου θα είναι τόσο έντονος που δεν θα πιστεύεις πως τον πέτυχες μόνος σου...
Παραστράτησε: Ναι στον αυνανισμό μπορείς να... απατήσεις. Άλλαξε χέρι, δεν θα νευριάσει η άλλη σου παλάμη. Η διαφορετική αίσθηση και έλλειψη συγχρονισμού που θα έχει το χέρι που δεν χρησιμοποιείς και τόσο, θα σε κάνει να νομίζεις πως το δοκιμάζεις για πρώτη φορά. Το έχεις δοκιμάσει και το ξέρεις, το μυστικό είναι όμως πως δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο...
Βάλε και τους... φίλους σου στην παρέα: Όχι, μην τρομάζεις, μιλάμε για τους όρχεις σου τους οποίους τους παραμελείς. Χρησιμοποίησέ τους, άγγιξέ τους, ερέθισέ τους. Μπορεί εσύ να μην το καταλάβεις πως έχει αποτέλεσμα, ωστόσο για το πέος σου θα είναι μία διαφορετική εμπειρία. Τράβηξέ τους ελαφρά πριν τελειώσεις, και θα δεις πως θα δικαιωθείς.
Δεν είναι μόνο οι δονητές: Οι γυναίκες έχουν πλειάδα ερωτικών βοηθημάτων που μπορούν να χρησιμοποιήσουν κάνοντας τους άνδρες να αισθάνονται... θύματα. Ωστόσο αυτό έχει ανατραπεί τα τελευταία χρόνια, με την πρόοδο της τεχνολογίας. Πλέον υπάρχουν ειδικά μηχανήματα μαι πολύ φιλικά προς τον χρήστη υλικά που μπορούν να προσφέρουν μέρος της αίσθησης της πραγματικής διείσδυσης. Όχι στο 100% δεν πρόκειται να την πλησιάσουν και δεν το θέλουμε κιόλας, αλλά είναι μία καλή εναλλακτική εάν θέλεις να δοκιμάσεις κάτι εντελώς διαφορετικό.