ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

H Claudia Romani... εμψυχώνει την εθνική Ιταλίας!

Μπορεί η εθνική Ιταλίας να μην έχει ακόμα εξασφαλίσει την πρόκρισή της στον επόμενο γύρο του Μουντιάλ της Βραζιλίας και να δυσαρέστησε τους οπαδούς της με την ήττα της από την Κόστα Ρίκα, όμως το ηθικό κρατείται ακμαίο, αφού για αυτό φροντίζει η… Claudia Romani!

Το μοντέλο από την Ιταλία με τις εντυπωσιακές καμπύλες, που έχει εγκατασταθεί μόνιμα στην Αμερική, για να μην πούμε στην παραλία του Μαϊάμι, φωτογραφήθηκε όπως εκείνη ξέρει, προσπαθώντας να βάλει ένα χεράκι να ανυψωθεί το ηθικό των ποδοσφαιριστών αλλά και των οπαδών της ομάδας.

Φορώντας ένα μπικίνι και την μπλούζα της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της χώρας της με το όνομά της γραμμένο σε αυτή, πόζαρε επιδεικνύοντας τα κάλλη της και προκαλώντας κύματα ενθουσιασμού.

Για το επόμενο παιχνίδι, εναντίον της Ουρουγουάης, η Claudia φόρεσε ένα μικροσκοπικό μπικίνι στα χρώματα της ιταλικής σημαίας και έγραψε στην πλάτη της «crediamoci», δηλαδή «να το πιστέψουμε» ελπίζοντας με αυτό τον τρόπο να στείλει στους ποδοσφαιριστές την απαραίτητη δύναμη…