ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

Οι έντεκα πιο ακριβούς παίκτες του Μουντιάλ

messi-ronaldo-akrivopliromenoi-paiktes-mundial-570
Η ιστοσελίδα transfermarkt δημοσίευσε την πιο ακριβή ενδεκάδα και το koolnews.gr, σας τους αναλύει.
Μάουελ Νόιερ
 manuel-neuer-570
Ο πορτιέρο της Μπάγερν Μονάχου είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας, στον κόσμο αυτή τη στιγμή, κατά γενική ομολογία. Οι Βαυαροί τον κοστολογούν στα 31 εκατ. λίρες και στο Μουντιάλ της Γερμανίας, οι επιθετικοί θα πρέπει να καταθέσουν τα...χαρτιά τους στους αρμόδιους φορείς για να του βάλουν γκολ. Ο Μάνουελ Νόιερ έχει αγωνιστεί και στις ομάδες νέων της Γερμανία, αλλά και με την Εθνική, στην οποία είναι και πρώτος τερματοφύλακας. Ανήκει στα «πάντσερ» από το 2009 και έχει αγωνιστεί με το εθνόσημο 38 φορές.
Σέρχιο Ράμος
 Sergio-Ramos-570
Ακόμα τον δοξάζουν οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης, για το γκολ που έβαλε στον τελικό του Champions League, με την έτερη ομάδα της Μαδρίτης, την Ατλέτικο. Ο Ράμος είναι βασικό στέλεχος της Εθνικής Ισπανίας. Έχει 98 συμμετοχές, έχει στεφθεί και Πανευρωπαϊκός πρωταθλητής και Παγκόσμιος, ενώ η αξία του ανέρχεται στις 35 εκατ. λίρες.
Τιάγκο Σίλβα
 Thiago-Silva-570
Ο αρχηγός της Εθνικής Βραζιλίας, άφησε την ιστορική φανέλα της Μίλαν, για τα λεφτά των Αράβων της Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Τιάγκο Σίλβα, με τη σειρά του ανήκει στους κορυφαίους αμυντικούς του κόσμου. Το χαμηλό κέντρο βάρους του και σε συνδυασμό με την ταχύτητα που διαθέτει, κατορθώνει να βγαίνει πρώτος στις φάσεις, ενώ είναι πάρα πολύ καλός στο ψηλό παιχνίδι και γενικώς τα αξίζει τα 35 εκατ. λίρες.
Φίλιπ Λαμ
 Philipp-Lahm-570
Γεννήθηκε στο Μόναχο, έκανε καριέρα στην Μπάγερν Μονάχου, δεν έχει φύγει ούτε λεπτό από τους Βαυαρούς, είναι αρχηγός της Μπάγερν και της Εθνικής Γερμανία. Ο Φίλιπ Λαμ διανύει το 31ο έτος της ηλικίας του και έχει καταφέρει να γίνει το έμβλημα τόσο της Εθνικής, όσο και της Μπάγερν Μονάχου. Την φανέλα των «πάντσερ» την έχει φορέσει 98 φορές. Μάλιστα, είναι λάτρης της Ελλάδας και της νυχτερινής διασκέδασης, όπως είχε δηλώσει μετά τον αγώνα με την Άρσεναλ στο Champions League.
Μαρσέλο
 marcelo-570
Ο Βραζιλιάνος κλήθηκε να αντικαταστήσει τον Ρομπέρτο Κάρλος, όταν έφυγε από την Ρεάλ Μαδρίτης. Όλοι οι οπαδοί τον σύγκριναν, με τον καλύτερο αριστερό οπισθοφύλακα. Εκείνος κατάφερε να βάλει την δική του υπογραφή στο Σαντιάγο Μπερναμπέου. Ο Μαρσέλο είναι βασικός στην «Σελεσάο» και έχει αγωνιστεί 16 φορές. Όσον αφορά την οικονομική του αξία ανέρχεται στα 22 εκατομμύρια... Φθηνός σχετικά...
Σεσκ Φάμπρεγας
 Cesc-Fabregas-570
Σπούδασε στη...σχολή της Μπαρτσελόνα, εκεί έμαθε το ποδόσφαιρο, εκεί έμαθε να παίζει. Στην Άρσεναλ έκανε με επιτυχημένο τρόπο την πρακτική του και επέστρεψε στην αγαπημένη του ομάδα, την Μπαρτσελόνα. Είναι μέλος της Εθνικής Ισπανίας από το 2006, έχει 78 συμμετοχές και όπως ο Σέρχιο Ράμος, έχει στεφθεί πρωταθλητής Ευρώπης και Κόσμου. Αν κάποια ομάδα ενδιαφέρεται να τον αποκτήσει θα πρέπει να έχει στο ταμείο της 44 εκατομμύρια και κάτι παραπάνω...
Αντρές Ινιέστα
 14/09/13 FC BARCELONA-SECILLA FC FOTO: CARLOS MIRA
Το ευλογημένο παιδί της Καταλονίας. Γέννημα – θρέμμα της Μπαρτσελόνα και ο απόλυτος πρωταγωνιστής του τελικού του Μουντιάλ 2010, στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής, με την Ολλανδία. Ο Ινιέστα, είναι η αναφορά της μεσαίας γραμμής των Ισπανών, έχει 80 συμμετοχές και η αξία του αγγίζει τα 48 εκατομμύρια.
Μάριο Γκέτσε
 mario-gotze-570
Προέρχεται από την...καυτή φουρνιά που έβγαλε η Μπορούσια του Ντόρτμουντ, όταν και έφτασε στον τελικό του Champions League, το 2013. Εκτός από μεγάλο ταλέντο είναι και ιδιαίτερα αρεστός προς τις απανταχού κυρίες που αγαπούν το ποδόσφαιρο, αλλά ακόμα και αν δεν το αγαπούν μόλις βλέπουν τον Γκέτσε, καθηλώνονται. Στην Εθνική Γερμανίας ανήκει από το 2010 κι έχει 26 συμμετοχές. Η αξία του είναι στα 48 εκατομμύρια.
Νεϊμάρ
 Neymar-junior-570
Στη Σάντος έκανε μαγικά πράγματα, ήταν μια ομάδα μόνος του. Στη Μπαρτσελόνα δεν έχει ξεδιπλώσει ακόμα το πλήρες ταλέντο, δεν παύει όμως να είναι ο καλύτερος Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής. Στην Εθνική Βραζιλίας ανήκει από το 2010 και μετρά 32 συμμετοχές.
Κριστιάνο Ρονάλντο
 cristiano-ronaldo-570
Το 2004 η Εθνική Ελλάδος τον ανάγκασε να γονατίσει στο Ντα Λουζ και να βάλει τα κλάματα. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ, που ταλαιπωρείται από τραυματισμούς έκανε λαμπρή καριέρα, στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και μετά στην Ρεάλ Μαδρίτης. Είναι εγωκεντρικός, θέλει τα πάντα να κινούνται γύρω απ'αυτόν. Λάτρης των αυτοκινήτων. Πρέπει να έχει τρία, τέσσερα και μεγάλος ανταγωνιστής του Μέσι. Στην Εθνική Πορτογαλίας αγωνίζεται από το 2003 κι έχει 110 συμμετοχές. Όσον αφορά την αξία του, κοστίζει μόλις 88 εκατομμύρια λίρες.
Λιονέλ Μέσι
 lionel-messi-570
Ο απόλυτος ποδοσφαιριστής, παρότι το...σταριλίκι δεν το έχει, οι συνθήκες τον έχουν κάνει να είναι. Πρόκειται για την βασική επιθετική αναφορά τόσο της Μπαρτσελόνα, όσο και της Εθνικής Αργεντινής στην οποία είναι και αρχηγός. Ο Μέσι κοστολογείται στα 106 εκατομμύρια λίρες. Την φανέλα της Αργεντινής την έχει φορέσει 82 φορές, από το 2005 μέχρι σήμερα.