ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

Ο Άδωνης Γεωργιάδης μετά την Υγεία θα εξαφανίσει και την Παιδεία.

Πολύ κοντά στο υπουργείο Παιδείας βρίσκεται ο νυν υπουργός υγείας, Άδωνης Γεωργιάδης αφού συγκεντρώνει επάνω του ένα σωρό χαρακτηριστικά που τον καθιστούν κατάλληλο για την συγκεκριμένη θέση. Συντηρητικός μέχρι αηδίας, αρχαιοπατριδοκάπιλος μέχρι σιχαμάρας και γλύφτης του Σαμαρά μέχρι αναγούλας.

Τη συγκεκριμένη θέση ο Άδωνης Γεωργιάδης φαίνεται να την έχει ζητήσει προσωπικά από τον Αντώνη Σαμαρά αφού κλαίγοντας του εκμυστηρεύτηκε ότι στο υπουργείο Υγείας...
δεν μπορεί να πουλάει τα βιβλία του ενώ στο Υπουργείο Παιδείας θα κάνει χρυσές δουλειές. Γιατί ο Άδωνης Γεωργιάδης πουλάει βιβλία φιλολογικού περιεχομένου οπότε αν καταφέρει να παρεισφρήσει  στα σχολεία τότε θα διευρυνθούν οι επαγγελματικές του δραστηριότητες. Χρυσές δουλειές θα κάνει ο τηλεβιβλιοπώλης.

Όμως ο Άδωνης Γεωργιάδης έχει σκοπό, εκτός από το να πουλήσει βιβλία, να παρουσιάσει και έργο. Στα άμεσα σχέδια του είναι να εφαρμόσει  την καινοτόμα μέθοδο του γενόσημου βιβλίου που ήδη έχει εφαρμόσει με τόση επιτυχία στα φάρμακα. Δηλαδή τα βιβλία που θα διδάσκονται στα σχολεία δεν θα περιλαμβάνουν την επίσημη και παραδεκτή εκδοχή των γεγονότων αλλά θα αποτυπώνουν την άποψη του Άδωνη Γεωργιάδη. Παρόλαυτα η βασική ουσία δεν θα αλλάξει. Οι μαθητές θα συνεχίσουν να αποβλακώνονται.

Και στη συνέχεια θα επεκτείνει τον θεσμό. Γενόσημα μαθήματα, γενόσημοι καθηγητές, γενόσημα σχολεία, γενόσημοι μαθητές, γενόσημοι πολίτες …

Επίσης, ο Άδωνης Γεωργιάδης θα εφαρμόσει το πετυχημένο σύστημα που έχει ήδη εφαρμόσει στην Υγεία σύμφωνα με το οποίο αν μπεις πλέον σε νοσοκομείο δύσκολα ξαναβγαίνεις. Τουλάχιστον όρθιος. Γιαυτό θα διευρύνει τον θεσμό των Πανελληνίων εξετάσεων από την πρωτοβάθμια εκπαίδευση ώστε νωρίς να ξεχωρίσει η ήρα από το στάρι. Εύκολα θα μπαίνεις στο σχολείο αλλά δύσκολα θα βγαίνεις από αυτό.

Πάντως η αλήθεια είναι ότι ακόμα και ένας Άδωνης Γεωργιάδης, δύσκολα θα καταφέρει να κάνει περισσότερο μπάχαλο τον χώρο της Παδείας. Φρόντισε ο Αρβανιτόπουλος για αυτό.

(Ο Άδωνης Γεωργιάδης από τους μαθητές θα το βρει. Έχει να πέσει γιαούρτι πρόβιο. Μαζί με το πήλινο κεσεδάκι.)