ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

Επίτηδες έχασε η εθνική ομάδα από την Κολομβία


Σάλο έχει προκαλέσει φωτογραφία που δείχνει τους παίκτες της εθνικής μας ομάδας να πανηγυρίζουν στα αποδυτήρια μετά την ήττα με 3-0 από την Κολομβία, ενώ συζητήσεις προκαλεί η ανακοίνωση των παικτών της εθνικής ομάδας, στην οποία υποστηρίζουν πως έχασαν επίτηδες από την Κολομβία στον πρώτο τους αγώνα στο Μουντιάλ της Βραζιλίας .

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των παικτών της εθνικής ομάδας, μπορούσαν να νικήσουν την Κολομβία αλλά έκατσαν και έχασαν.

Όπως αναφέρουν οι Έλληνες διεθνείς, η Κολομβία ήταν του χεριού τους -και μπορούσαν να της ρίξουν άνετα πέντε γκολ-, αλλά προτίμησαν να χάσουν, για να μην στείλουν λάθος μήνυμα...
στην ελληνική κοινωνία.

Οι διεθνείς μας αναφέρουν πως δεν είναι δυνατόν ο ελληνικός λαός να οδηγείται στην εξαθλίωση και να ασχολείται ακόμα με σώβρακα και φανέλες.

«Πόσο χάπατα και ραγιάδες είναι οι Έλληνες που περιμένουν να νιώσουν εθνικά υπερήφανοι επειδή η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου θα νικήσει την Κολομβία σε ένα τουρνουά πολυεθνικών εταιρειών;» ρωτούν οι Έλληνες διεθνείς.

Οι παίκτες της εθνικής ομάδας δηλώνουν πως θα βάλουν τα δυνατά τους για να χάσουν και από την Ιαπωνία και από την Ακτή του Ελεφαντοστού, ώστε οι Έλληνες να πάψουν να έχουν αυταπάτες και παραισθήσεις, και να εξεγερθούν.

Εγραψε o Pitsirikos