ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

Ένας στους δύο Έλληνες κάνει σχέση από το διαδίκτυο


Το διαδικτυακό φλερτ μπορεί να θεωρείται απιστία από το 70.4% των γυναικών, αλλά μόνο το 45.6% των ανδρών φαίνεται να συμφωνεί μαζί τους! Στο σημείο αυτό αξίζει να σημειωθεί ότι 
το 41% των ανδρών - σχεδόν ένας στους δύο, δηλαδή!- πιστεύει ότι μπορεί έχει κανείς μια ρομαντική σχέση μέσω διαδικτύου, ενώ το 30% δήλωσε ότι έχει συνευρεθεί σεξουαλικά με άτομο που γνώρισε μέσω διαδικτύου..

Άλλα άκρως ενδιαφέροντα στοιχεία για τους άντρες του σήμερα:

Πόσο άπιστοι είναι οι άνδρες; Απιστούν περισσότερο οι παντρεμένοι ή οι ελεύθεροι;Αναφορικά με την απιστία, το 54,7% έχει απατήσει μια τουλάχιστον σύντροφό, ενώ το 40,6% όσων βρίσκονται σε μονογαμική σχέση έχουν απατήσει τη σταθερή τους σύντροφο μια ή δυο φορές. Στην περίπτωση των παντρεμένων ζευγαριών το 35.4% των ανδρών έχουν απατήσει τη σύζυγο τους μια με δυο φορές, ενώ το 8,8% δηλώνει ότι έχει διαπράξει σεξουαλική απιστία παραπάνω από 10 φορές.

Θέλουν σεξ από το πρώτο ραντεβού;

Άλλες σημαντικές πληροφορίες που παρέχει η εν λόγω μελέτη αναφέρουν ότι οι άνδρες φαίνεται να προτιμούν τις μεγαλύτερες γυναίκες. Το ¼ μάλιστα των συμμετεχόντων δήλωσε ότι είχε σχέση με γυναίκα μεγαλύτερη κατά 10 χρόνια. Παράλληλα, αν και το 16.4% δήλωσε ότι θα προχωρούσε στη σεξουαλική πράξη μετά το πρώτο ραντεβού, οι περισσότεροι άνδρες ανέφεραν ότι θα περίμεναν μέχρι το τρίτο.

Κάθε πότε σκέφτονται οι άνδρες το σεξ;

Τέλος, το 10.4% δήλωσε ότι σκέφτεται κάτι σχετικό με το σεξ κάθε λίγα λεπτά.