ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

Νίκες για Παναθηναϊκό και Αστέρα Τρίπολης,ήττα για ΠΑΟΚ

Αρχισε η μάχη της πρόκρισης στους ομίλους του Γιουρόπα για τις τρεις ελληνικές ομάδες. Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και Αστέρας Τρίπολης αντιμετώπισαν απόψε τις Μίντιλαντ, Ζίμπρου και Μακάμπι Τελ Αβίβ αντίστοιχα.

Ο Παναθηναϊκός και ο Αστέρας Τρίπολης εκμεταλλεύτηκαν την
έδρα τους και κέρδισαν με διαφορά που τους δίνει μεγάλο αβαντάζ για τη ρεβάνς.

Ο ΠΑΟΚ δυστυχώς παρά τα προγνωστικά που τον ήθελαν φαβορί δεν τα κατάφερε,ηττήθηκε με 1-0 εκτός έδρας και τώρα πρέπει να κερδίσει με διαφορά δύο γκολ στην Τούμπα για να μπει στους ομίλους.

Παναθηναϊκός – Μίντιλαντ 4-1
Η Μίντιλαντ προηγήθηκε στη Λεωφόρο αλλά το χατ τρικ σε 25 λεπτά του Μάρκους Μπεργκ και το αυτογκόλ του Λάουριντσεν στο φινάλε έστειλαν από τώρα τον Παναθηναϊκό στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Με 10 παίκτες τελείωσαν το ματς οι δύο ομάδες.

13' Γκολ 0-1 Εκτέλεση φάουλ του Λαούριντσεν από πλάγια δεξιά και 40 μέτρα απόσταση, η μπάλα περνάει από όλους και καταλήγει στα δίχτυα. Τεράστια ευθύνη του Κοτσόλη.

21' Γκολ 1-1 Ο Μπεργκ εκτελεί εύστοχα.

24' Γκολ 2-1 Τρομερός συνδυασμός του Ντίνα με τον Καρέλη από αριστερά, σέντρα στο πρώτο δοκάρι και ο Μπεργκ τσιμπάει τη μπάλα στέλνοντάς τη στα δίχτυα.

45' Γκολ 3-1 Σέντρα ακριβείας του Τριανταφυλλόπουλου στο δεύτερο δοκάρι με τη μία ο Μπεργκ με το αριστερό πετυχαίνει χατ τρικ!

89' Γκολ 4-1 Καρέ των γκολ από τον Μπεργκ που «φυσάει» τη μπάλα στα δίχτυα μετά από σέντρα του Νάνο και κόντρα στον Λαούριντσεν.

Αστέρας Τρίπολης – Μακάμπι Τελ Αβίβ 2-0
Οταν ο Αστέρας ανέτρεπε τις προβλέψεις και απέκλεισε την Μάιντς, γινόταν λόγος για την μεγαλύτερη επιτυχία στην ιστορία της ομάδας. Αυτή η μεγαλύτερη επιτυχία, τελικά, μπορεί να ξεπεραστεί πιο σύντομα από ό,τι θα περίμενε κανείς. Με αυτοπεποίθηση μετά τη νίκη επί των Γερμανών και με πολύ μυαλωμένο παιχνίδι από την αρχή ως το τέλος, η ομάδα του Στάικου Βεργέτη νίκησε την Μακάμπι με 2-0 και την επόμενη εβδομάδα στην ρεβάνς της Κύπρου θέλει να σφραγίσει το εισιτήριο για τους ομίλους του Europa League!

29' ΓΚΟΛ για τον Αστέρα: Ο Μάτσα ανοίγει το σκορ για τους Αρκάδες.

47' ΓΚΟΛ για τον Αστέρα με τον Ζησόπουλο.

Ζίμπρου – ΠΑΟΚ 1-0
Η αδύναμη Ζίμπρου έβαλε σε μπελάδες τον ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος ηττήθηκε 1-0 και καλείται στη ρεβάνς της Τούμπας σε μία εβδομάδα να πετύχει την ανατροπή και να πάρει το εισιτήριο για τους ομίλους του Europa League.

Όλα παραμένουν ανοιχτά για την πρόκριση ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τη Ζίμπρου. Η ομάδα από τη Μολδαβία όμως έχει μικρό προβάδισμα, μετά τη νίκη της με 1-0 μέσα στην έδρα της. Σκόρερ στέφθηκε στο 79 ο Μπουργκιού.