ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

Μία νέα συνεργασία ξεκίνησε ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου με τον Ατρόμητο Αθηνών.

Η ομάδα της Αθήνας αποφάσισε τη δημιουργία
συνεργαζομένων Σχολών Ποδοσφαίρου σε όλη την Ελλάδα. Ξεκίνησε με την επιλογή τριών ακαδημιών, μέσα στις οποίες συγκαταλέγεται και η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ του ΕΘΝ.Ν.ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ.Οι άνθρωποι της ομάδας της Αθήνας είδαν τη δουλειά που γίνεται στον Εθνικό, (μάλιστα ευτύχησαν να αποκτήσουν δύο ποδοσφαιριστές του Εθνικού τον Δημήτρη Τζίνοβιτς και τον Νίκο Μελικιάν) και επέλεξαν να συνεργαστούν.

Η δημιουργία δικτύου ΣΧΟΛΩΝ του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ με το σύνθημα «Αγκαλιάζουμε την Ελλάδα», είναι γεγονός.
Στην ειδική εκδήλωση που έγινε χθές στην Αθήνα τον Εθνικό Ν.Κεραμιδίου εκπροσώπησε ο Ταμίας και χορηγός της ομάδος Μιλούτιν Τζίνοβιτς. 
b_280_280_16777215_0___images_stories_0_14_a_kalokairi_atromitos-fanela-apostolou.jpg

«Αγκαλιάζουμε την Ελλάδα» - Η παρουσίαση των νέων σχολών του Ατρομήτου.Το γ΄ και τελευταίο μέρος της εκδήλωσης περιελάμβανε την παρουσίαση της δημιουργίας σχολών του Ατρομήτου σε όλη την Ελλάδα, καθώς και στην Κύπρο, με πρωτεργάτη αυτής της προσπάθειας τον κ. Τόλη Αποστόλου.
Πρωταρχικός στόχος αυτής της νέας προσπάθειας που ξεκινά, είναι να βοηθηθούν τα μικρά παιδιά έτσι ώστε να αγαπήσουν το ποδόσφαιρο και να εφοδιαστούν με αρετές πολύτιμες για το μέλλον τους και την σωστή διαμόρφωση του χαρακτήρα τους.
Ο Τόλης Αποστόλου που θα είναι υπεύθυνος, ανέλυσε το project των Δικτύου Σχολών Ποδοσφαίρου που δημιουργεί ο Ατρόμητος με σύνθημα «Αγκαλιάζουμε την Ελλάδα», ενώ σύντομο χαιρετισμό απεύθυνε ο υπεύθυνος εκπαίδευσης Βαγγέλης Μπεκρής, ο οποίος μαζί με τον προπονητή της Κ17, Άρη Σαρακηνό εκπόνησε το σχέδιο εκπαίδευσης, που θα δοθεί στις συνεργαζόμενες σχολές.
Ανακοινώθηκαν μάλιστα οι πρώτες τρεις σχολές που εντάσσονται στο δίκτυο και είναι οι εξής:
CHAMPIONS THE SOCCER AKADEMY ΛΕΜΕΣΟΥ ΚΥΠΡΟΥ (μίλησε ο ιδιοκτήτης Δημήτρης Δημητρίου),
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΣΕΡΠΑΝΟΣ στη Λαμία (μίλησε ο ιδιοκτήτης Θανάσης Σέρπανος),
ΕΘΝΙΚΟΣ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ στη Κατερίνη ( μίλησε ο εκ των ιδιοκτητών Μιλούτιν Τζίνοβιτς).
Σε όλες τις νέες σχολές παραδόθηκε η σημαία του Ατρόμητου, η οποία θα κοσμεί το χώρο των ακαδημιών.