ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

Στις 31 Οκτωβρίου τα νέα iPhone 6 και 6 Plus στην Ελλάδα

 
Στις 31 Οκτωβρίου τα νέα iPhone στην Ελλάδα.Στις 31 Οκτώβριου θα καταφθάσουν στη χώρα μας τα iPhone 6 και 6 Plus καθώς, όπως ανακοίνωσε..
επίσημα η Apple, η χώρα μας συγκαταλέγεται στις 23 αγορές που από εκείνη την ημέρα θα ξεκινήσει η διάθεση των νέων «έξυπνων» κινητών της.

Ήδη ο όμιλος OTE-Cosmote-Γερμανός και η Vodafone ανακοίνωσαν πως θα διαθέσουν τα νέα smartphone της Apple από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας τους στην Ελλάδα, με τη δεύτερη εταιρεία να δίνει από τώρα τη δυνατότητα σε όσους ενδιαφέρονται να αποκτήσουν ένα από τα νέα iPhone 6 και iPhone 6 plus να εκδηλώσουν ενδιαφέρον μέσω της ιστοσελίδας της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η λιανική τιμή του iPhone 6 αναμένεται να ξεκινά από 750 ευρώ, για το μοντέλο των 16 GB, ενώ η τιμή του iPhone 6 plus με τον ίδιο αποθηκευτικό χώρο θα ξεκινά από τα 850 ευρώ.

Με οθόνες 4,7 και 5,5 ιντσών αντίστοιχα, το iPhone 6 και το iPhone 6 plus είναι εξοπλισμένα με νέο επεξεργαστή Α8 αρχιτεκτονικής 64 bit, βελτιωμένη κάμερα και τσιπ NFC ώστε, σε συνδυασμό με τον αισθητήρα ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων TouchID, να λειτουργούν σαν «ψηφιακά πορτοφόλια» για αγορές από φυσικά καταστήματα, εκτός από e-shop.

Το λανσάρισμά τους ξεκίνησε σε επιλεγμένες χώρες του εξωτερικού από τις 29 Σεπτεμβρίου και χαρακτηρίσθηκε το πιο πετυχημένο στην ιστορία της Apple αφού, σύμφωνα με την εταιρεία, μέσα σε 3 ημέρες πουλήθηκαν πάνω από 10 εκατομμύρια συσκευές. Πάντως, η επιτυχία επισκιάσθηκε έπειτα από λίγες ημέρες από το σκάνδαλο «Bend Gate» και τις αναφορές αγοραστών πως το iPhone 6 Plus είχε λυγίσει, όταν το έβγαλαν από την τσέπη του παντελονιού τους.

ΠΗΓΗ:http://www.kathimerini.gr