ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Δευτέρα 15 Απριλίου 2019

''Η Διασωστική Ομάδα Πιερίας στο Ποδοσφαιρικό Τουρνουά για την ενίσχυση του Ελληνικού Παιδικού χωριού στο Φίλυρο''





Με σύμμαχο τη θέληση και γνώμονα την αγάπη για τον συνάνθρωπο πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 06 Απριλίου 2019 στο Α’ Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κατερίνης (Α’ ΔΑΚ) και στο Ενωσιακό γήπεδο της Νέας Εφέσου ένα Φιλανθρωπικό Ποδοσφαιρικό Τουρνουά. Η Διασωστική Ομάδα Πιερίας παρευρέθηκε και στα δυο γήπεδα και παρείχε υγειονομική κάλυψη καθ’ όλη τη διάρκεια των αγώνων του Φιλανθρωπικού Ποδοσφαιρικού Τουρνουά.

Πρόκειται για μια εκδήλωση – δράση, η οποία στόχευε στην ενίσχυση του Ελληνικού Παιδικού Χωριού στο Φίλυρο Θεσσαλονίκης με είδη προσωπικής υγιεινής. Οι κεντρικοί πρωταγωνιστές της εκδήλωσης ήταν τόσο τα παιδιά των ποδοσφαιρικών ομάδων της Πιερίας, όσο και τα ίδια τα παιδιά του Ελληνικού Παιδικού Χωριού, όπου με τα χαμόγελά και τις παιδικές φωνές τους φώτισαν ακόμη περισσότερο τον χώρο του γηπέδου. Η Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος, καθώς και οι τοπικές ποδοσφαιρικές ομάδες στήριξαν τη φιλανθρωπική εκδήλωση και συνέλλεξαν είδη προσωπικής υγιεινής.
Η Διασωστική Ομάδα Πιερίας είχε αναλάβει τη συγκέντρωση ειδών προσωπικής υγιεινής. Χάρη στη συμβολή σας καταφέραμε και συγκεντρώσαμε όλοι μαζί μια ικανοποιητική ποσότητα ειδών προσωπικής υγιεινής.  Σας ευχαριστούμε θερμά για την άμεση ανταπόκριση και την προσφορά σας. Στις δύσκολες ημέρες που διανύουμε αποδείξαμε πως αν υπάρχει θέληση και καλή διάθεση όλοι μαζί μπορούμε να προσφέρουμε και να συνεισφέρουμε στο κοινωνικό σύνολο. Μέσα από την πράξη σας καταφέραμε και στηρίξαμε το Ελληνικό Παιδικό Χωριό, και προσφέραμε πολλά χαμόγελα στα παιδικά πρόσωπα!
Η φιλανθρωπική εκδήλωση διοργανώθηκε από τον σύλλογο ΣΤΗΡΙΖΩ (Κέντρο Στήριξης Α.Μ.Ε.Α.), με συνδιοργανωτές την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πιερίας, αλλά και τον Δήμο Κατερίνης που παραχώρησε το γήπεδο του Α’ ΔΑΚ. Η Διασωστική Ομάδα Πιερίας εκφράζει θερμά συγχαρητήρια στους συμμετέχοντες και στους διοργανωτές του ποδοσφαιρικού τουρνουά για τη θεάρεστη πράξη στην οποία προέβησαν και τους εύχεται καλή συνέχεια σε κάθε τους έργο και δράση.