ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Δευτέρα 15 Απριλίου 2019

Ο ''Κλεισθένης'' όσο αναφορά τις Δημοτικές Εκλογές!!!

Δίνει το λοιπόν ο Κλεισθένης το δικαίωμα στις τοπικές κοινωνίες να συγκροτήσουν Τοπικούς Συνδυασμούς,ομάδες ανθρώπων που προερχόμενοι από τον ίδιο τόπο, θα δρουν από κοινού ώστε να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα όσο και να αναβαθμίσουν τον τόπο τους!
Είναι εύλογο και σαφές ότι το δικαίωμα αυτό είναι προς όφελος κάθε τοπικής κοινωνίας!
Αναφερόμαστε για παράδειγμα στην Τοπική Ομάδα της Παραλίας Κατερίνης!
Θα πρέπει να απαρτίζεται από ανθρώπους που ζούν και δραστηριοποιούνται στην Παραλία,ανθρώπους που έχουν επισημάνει τα προβλήματα που υπάρχουν,ανθρώπους που έχουν στόχους και επιδιώξεις,ανθρώπους που έχουν την κατάρτιση εάν θέλετε και το Όραμα να κάνουν την Παραλία Κατερίνης έναν Παγκοσμίου ενδιαφέροντος προορισμό,ανθρώπους που δεν εξαρτώνται από κομματικές διακρίσεις,ανθρώπους που πάνω από όλα και όλους μετά την Πατρίδα Αγαπούν και στέκουν όρθιοι μπροστά σε κάθε εμπόδιο με μόνο στόχο να Αναβαθμίσουν την Αγαπημένη τους που δεν είναι άλλη από την Παραλία!!!
Προεκλογικά ανήσυχος προσπαθώ να εντοπίσω εάν υπάρχει τέτοια Τοπική Ομάδα!!!
Προεκλογικά ανήσυχος έκανα ανάλογες συζητήσεις όμως προς έκπληξη μου πάντα με ρωτούσε ο συνομιλητής μου ''και με ποιόν θα κατέβουμε''???(εννοώντας με τις ευλογίες ποιανού εκ των υποψηφίων Δημοτικών Δημάρχων) ???Με ποιόν θα είμαστε???
ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΟΛΟΥΣ!!!
Με την ΠΑΡΑΛΙΑ θα είμαστε διότι αυτή είναι η Μητέρα μας αυτή η Βασίλισσα αυτή είναι η Κυψέλη μας!!!
Την Παραλία πρέπει να έχουμε πάνω από όλα και από όλους για να είμαστε έτοιμοι και ικανοί να χτυπήσουμε το χέρι μας πάνω στα ανάλογα γραφεία και να διεκδικήσουμε ότι μας πρέπει ότι μας αξίζει ότι μας αναλογεί!!!
Επιτήδειοι Υποψήφιοι Δήμαρχοι δεν χάνουν την ευκαιρία εκμεταλλευόμενοι την αφέλεια και την δουλοπρέπεια πολλών τοπικών, τους πλησιάζουν φωτογραφίζονται και ανακοινώνουν ευθαρσώς ότι ο τάδε είναι ο εκλεκτός Υποψήφιος τους για το τοπικό ώστε να τους κάνουν υποχείρια τους!!!
Όποιος δεν έχει την πυγμή το θάρρος και τις γνώσεις ώστε να πάρει μέρος στο Τοπικό χωρίς τις ευλογίες όποιου Δημάρχου....να πάει να πνιγεί η Θάλασσα δίπλα είναι!!!
Ισχύει για όλους τους Τοπικούς Υποψηφίους και για όσους ζούνε στο Βουνό ας πάνε να πέσουν στο γκρεμό!!!