ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Δευτέρα 15 Απριλίου 2019

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΚΟΥΜΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΟΠΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΒΟΡΩΝΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ «ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΡΑ» ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΝΤΑΝΤΑΜΗ


Την υποψηφιότητα του Αντώνη Γκούμα, για Τοπικό Σύμβουλο Σβορώνου, με τον ανεξάρτητο συνδυασμό «Ανανέωση Τώρα», ανακοίνωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιώργος Νταντάμης.
«Τον αγαπητό φίλο Αντώνη Γκούμα, τον γνώρισα πριν χρόνια μέσα από την επαγγελματική συνεργασία. Συνεπής και άριστος επαγγελματίας όπως και οικογενειάρχης, κέρδισε την απόλυτη εκτίμησή μου. Χαίρομαι που θα είμαστε πάλι μαζί στον κοινό μας αγώνα για ένα καλύτερο παρόν και μέλλον αυτοδιοικητικό στον τόπο μας. Ο αγαπητός Αντώνης θα είναι υποψήφιος για το Τοπικό Συμβούλιο Σβορώνου. Καλή δύναμη και καλή επιτυχία φίλε. Ο Σβορώνος αξίζει τα καλύτερα. Κάθε μέρα και πιο ισχυροί», δήλωσε ο κ. Νταντάμης.

«Αγαπητές Συνδημότισσες και αγαπητοί Συνδημότες,
Με ιδιαίτερη χαρά αποδέχτηκα την πρόταση του Γιώργου Νταντάμη, επικεφαλής του ανεξάρτητου συνδυασμού «Ανανέωση τώρα» να συμμετέχω ως υποψήφιος τοπικός σύμβουλος Σβορώνου. Ο λόγος που αποφάσισα να ασχοληθώ με την τοπική αυτοδιοίκηση είναι γιατί θέλω να προσφέρω στον τόπο μου. ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΖΕΙΣ», σημείωσε ο κ. Γκούμας, ελεύθερος επαγγελματίας.