ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Πέμπτη 18 Απριλίου 2019

«Πάσχα στον τόπο μας» Χιλιάδες Πασχαλινά Δώρα ετοιμάζονται στο Επιμελητήριο Πιερίας


 Χιλιάδες πασχαλινά δώρα ετοιμάζονται στο Επιμελητήριο Πιερίας.
Το πασχαλινό δώρο θα περιλαμβάνει μεγάλα σοκολατένια αβγά με δωράκι, καραμέλες διάφορες, μαντολάτα, σοκολατάκια, ζαχαρωτά, τσουρεκάκι, λαμπάδα, συνολικής αξίας επτάμισι ευρώ.
Όλα αυτά συσκευάζονται με πολύχρωμες κορδέλες, σε όμορφες συσκευασίες, για να είναι έτοιμα για τη Μεγάλη Τρίτη 23 Απριλίου, τη Μεγάλη Τετάρτη 24 Απριλίου και τη Μεγάλη Πέμπτη 25 Απριλίου, όπου σε ειδικές κατασκευές που θα στηθούν σε δύο κεντρικά σημεία της Κατερίνης, θα μοιράζονται στους καταναλωτές με την προσκόμιση αποδείξεων αγορών  άνω των είκοσι ευρώ (20,00 €), αντίστοιχα για την κάθε ημέρα από τοπικά καταστήματα, ως επιβράβευση για την επιλογή τους να στηρίξουν τους επαγγελματίες του τόπου τους.
Επίσης θα μοιραστούν και σε κεντρικά σημεία στο Αιγίνιο και τον Κολινδρό του Δ. Πύδνας – Κολινδρού και στο Λιτόχωρο του Δ. Δίου – Ολύμπου.

Το Επιμελητήριο Πιερίας, η Αντιπεριφέρεια Πιερίας και ο Δήμος Κατερίνης καλούν μικρούς και μεγάλους να στηρίξουν την τοπική μας αγορά επιλέγοντας τα πασχαλινά τους δώρα και ψώνια από τα τοπικά καταστήματα, μοιράζοντας έτσι χαμόγελα και ευχές για τη Λαμπρή.

Φέτος, όλοι μαζί γιορτάζουμε το «Πάσχα στον τόπο μας».