ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Πέμπτη 18 Απριλίου 2019

Βιβλιοπαρουσίαση από την Ηπειρωτική Εστία Θεσσαλονίκης υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας


Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, η Ηπειρωτική Εστία Θεσσαλονίκης (ΗΕΘ) και το ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ βιβλιοπωλείο, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων με τίτλο «Οι Εσπερίδες της Ηπειρωτικής Εστίας Θεσσαλονίκης», σάς προσκαλούν το Σάββατο 20 Απριλίου 2019, στις 7.00 το απόγευμα, στην αίθουσα της Ηπειρωτικής Εστίας Θεσσαλονίκης (Στρατηγού Καλλάρη 2 και Λεωφ. Νίκης-1ος όροφος) στην παρουσίαση του βιβλίου  του Αριστέα Γραμμόζη (Αρειμένιος Γραμμόζης) «ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. Αρχέγονη Πρωτολαλιά. Γλώσσα-Διάλεκτοι –Ιδιώματα».
Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο  Αναστάσιος Στάμου, λυκειάρχης -ερευνητής της ελληνικής γλώσσας και ο συγγραφέας Αριστέας Γραμμόζης.
Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Πρόεδρος της ΗΕΘ Πρωτοπρεσβύτερος π.Μηνάς Βασάκος.  Την εκδήλωση συντονίζει η Γενική Γραμματέας του ΔΣ της ΗΕΘ Αθηνά Τοτοκώτση.

Θα ακολουθήσει παραδοσιακό ηπειρωτικό κέρασμα με βλάχικες πίτες, κρασί και τσίπουρο.

Ηπειρωτική Εστία Θεσσαλονίκης
Στρατηγού Καλλάρη 2 – 546 22  Θεσσαλονίκη,
Τηλέφωνο, φαξ , τηλεφωνητής: 2310-277-185 & Πρόεδρος του ΔΣ της ΗΕΘ π. Μηνάς Βασάκος 6978386221, Γ.Γ ΔΣ ΗΕΘ Αθηνά Τοτοκώτση: 6970361669 
Youtube:https://www.youtube.com/channel/ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΘΕΣ ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ 1940

Χορηγός εκδήλωσης: Γενική Γραμματέας του ΔΣ της ΗΕΘ Αθηνά Τοτοκώτση στη μνήμη του ευεργέτη της ΗΕΘ Βασίλη Γκέλη