ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Πέμπτη 18 Απριλίου 2019

Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΙΟΥ – ΟΛΥΜΠΟΥ, ΑΠΟ ΤΗΝ Δ.Ε. ΑΝ. ΟΛΥΜΠΟΥ, ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ «ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ» ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΟΥ ΦΑΡΜΑΚΗ


 «Ο Γιώργος Δεληγιάννης από την Δημοτική Ενότητα Ανατολικού Ολύμπου συστρατεύεται μαζί μας ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δίου – Ολύμπου. Νέος, με γνώσεις και άποψη κατεβαίνει στην πρώτη γραμμή των αυτοδιοικητικών εκλογών γιατί θέλει να προσφέρει στον τόπο του και ειδικότερα στον Πλαταμώνα για ένα καλύτερο μέλλον», δήλωσε ο επικεφαλής Αστέριος Φαρμάκης.
Ο Γιώργος Δεληγιάννης γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πλαταμώνα. Είναι γιος του Νικόλαου και της Ευθυμίας Δεληγιάννη. Παντρεμένος με την Μαλβίνα Κονομή – Δεληγιάννη και έχουν ένα γιο 2,5 ετών.
Σπούδασε Πληροφορική στην Αγγλία και γνωρίζει άπταιστα Αγγλικά.
Είναι:
Πιστοποιημένος Σύμβουλος Ασφαλιστικών Προϊόντων (Πανεπιστήμιο Πειραιά).
Πιστοποιημένος Σύμβουλος Χρηματοοικονομικών προϊόντων (Τράπεζες).
Πιστοποιημένος Εκτιμητής Ακινήτων.
Σύμβουλος Επενδύσεων Ακινήτων από μεγάλο όμιλο των Αθηνών.
Διατηρεί Γραφείο Παροχής Υπηρεσιών από το 2004 στον Πλαταμώνα.
Έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων στους τομείς της ανάπτυξης, χρηματοοικονομίας, διοίκησης επιχειρήσεων, διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού.
«Η προσφορά στον τόπο μας είναι καθήκον και υποχρέωση. Η νέα γενιά πρέπει να βγει μπροστά με αξιώσεις, να εργαστεί και να πετύχει καλύτερους όρους διαβίωσης και να δημιουργήσει το έδαφος για να μείνουν οι νέοι μας εδώ. Δίνω το παρών σ’ αυτόν τον αγώνα στο πλευρό του Αστέριου Φαρμάκη και την ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ως την πιο αξιόπιστη επιλογή για τον Δήμο μας. Θα αγωνιστούμε για έναν Δήμο Ισχυρό για Όλους», δήλωσε ο κ. Δεληγιάννης.