ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Κυριακή 7 Απριλίου 2019

Η ΣΤΑΜΑΤΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ «ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ» Δ. ΔΙΟΥ – ΟΛΥΜΠΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΟΥ ΦΑΡΜΑΚΗ



Την υποψηφιότητα της Σταματίας Κατσαρού για Δημοτική Σύμβουλος Δίου – Ολύμπου στη Δημοτική Ενότητα Ανατολικού Ολύμπου με τον συνδυασμό «ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ», ανακοίνωσε ο επικεφαλής Αστέριος Φαρμάκης. Η κα Κατσαρού υπήρξε από τις πρώτες γυναίκες αιρετές στο Δημοτικό Συμβούλιο του Καποδιστριακού  Δήμου Ανατολικού Ολύμπου, όταν εξελέγη για πρώτη φορά την τετραετία 1999-2002.
«Η δυναμική παρουσία και η πολύτιμη αυτοδιοικητική εμπειρία της κας Κατσαρού αποτελούν ισχυρό πλεονέκτημα του Συνδυασμού μας. Το κάλεσμά μας για συμμετοχή στον αγώνα για ένα Δήμο  ΙΣΧΥΡΟ για Όλους καθημερινά γιγαντώνεται. Ήρθε η ώρα για την αλλαγή, για το νέο και ελπιδοφόρο. Σταματία Κατσαρού σου ευχόμαστε καλή επιτυχία», δήλωσε ο κ. Φαρμάκης.
«Με στόχο να προσφέρω στην συλλογική προσπάθεια για την αναβάθμιση του Δήμου Δίου – Ολύμπου, θέτω υποψηφιότητα για Δημοτική Σύμβουλος με τον ανεξάρτητο συνδυασμό «ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ» με επικεφαλής τον Αστέριο Φαρμάκη. Πιστεύω ότι ο Δήμος μας διαθέτει απεριόριστες δυνατότητες ανάπτυξης και είναι η ώρα να ενεργοποιηθούν οι υγιείς δυνάμεις αυτού του τόπου για ένα καλύτερο μέλλον», δήλωσε η κα Κατσαρού.
Βιογραφικό
Η Σταματία Κατσαρού γεννήθηκε στην Γερμανία, κατάγεται από τη Λεπτοκαρυά αλλά διαμένει τα τελευταία 7 χρόνια μόνιμα στο Λιτόχωρο.
Είναι καθηγήτρια ελληνικής φιλολογίας και εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα.
Εκλέχτηκε δημοτική Σύμβουλος σε νεαρή ηλικία (25ετων) το 1999-2002. Είναι από τις πρώτες αιρετές γυναίκες του Δήμου Ανατολικού Ολύμπου.
Υπήρξε επίσης υποψήφια δημοτική Σύμβουλος το 2004 και το 2010.
Διετέλεσε Πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου «Πνευματική Κίνηση Λεπτοκαρυάς» και είναι μέλος της οργανωτικής επιτροπής του “OLYMPUS MARATHON” τα τρία τελευταία χρόνια.