ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τρίτη 14 Μαΐου 2019

ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ 26 ΜΑΪΟΥ Γ. ΝΤΑΝΤΑΜΗΣ: «Είμαστε η Ομάδα που Ενώνει. Είμαστε η Επιλογή που Αξίζει στον Δήμο Κατερίνης»


 Στην τελική ευθεία για τις αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαΐου, ο επικεφαλής του ανεξάρτητου συνδυασμού «Ανανέωση Τώρα» Γιώργος Νταντάμης πραγματοποίησε συνάντηση με τους υποψηφίους συμβούλους του στο θεατράκι του Πάρκου Κατερίνης.
Ο Γ. Νταντάμης απευθυνόμενος στα μέλη της «Ανανέωση Τώρα», έδωσε τις τελικές κατευθύνσεις για τον προεκλογικό αγώνα που κορυφώνεται δίνοντας το στίγμα του Συνδυασμού.
«Είμαστε η Ομάδα που αξίζει! Είστε όλοι ένας κι ένας εκλεκτά μέλη αυτής της κοινωνίας. Δίνουμε έναν όμορφο αγώνα. Με εντιμότητα και ήθος. Γιατί αυτό το μήνυμα θέλουμε να μεταφέρουμε στους συνδημότες μας. Ότι είμαστε διαφορετικοί και μαχόμαστε για να φέρουμε μια νέα τάξη πραγμάτων στον Δήμο Κατερίνης με τον Δημότη στο επίκεντρο.
Το γνωρίζετε όλοι και το συνομολογούν και οι ίδιοι οι συνδημότες μας ότι είμαστε η καλύτερη αυτοδιοικητική ομάδα. Είμαστε εθελοντές και οραματιστές. Για εμάς η πολιτική δεν είναι επάγγελμα, είναι υπηρεσία. Διαθέσαμε τους εαυτούς μας γιατί αναλογιστήκαμε το βάρος της ευθύνης που μας αναλογεί για το μέλλον αυτού του τόπου. Διαπιστώσαμε την υποβάθμιση και συνομολογήσαμε ότι πρέπει να τελειώνουμε με το τοπικό πολιτικό κατεστημένο φέρνοντας το νέο, το άφθαρτο, το ικανό.
Είμαστε στην πρώτη γραμμή της μάχης με σύνθημα την «Ανανέωση Τώρα» για τον Δήμο που Αξίζουμε. Είμαστε απέναντι σε επαγγελματίες πολιτικούς που για 13 χρόνια αυτός ο τόπος τους εξέλεγε, είτε ως Δήμαρχο, είτε ως Βουλευτή, είτε ως Αντιδήμαρχο, αλλά δεν τίμησαν αυτή την εμπιστοσύνη που τους δείξαμε. Τώρα είναι η ώρα της αλλαγής, για το μέλλον του τόπου μας.
Πάμε δυνατά, ανεξάρτητα, ενωτικά. Κοιτάμε μόνο μπροστά. Η νίκη μας είναι νίκη για τον τόπο μας. Σας ευχαριστώ για την τιμή να είμαστε συνοδοιπόροι σ’ αυτόν τον όμορφο αγώνα, με ιδανικά και αξίες. Αισθάνομαι ήδη νικητής. Είμαστε η καλύτερη ομάδα. Είμαστε η επιλογή που μας αξίζει», είπε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης Γιώργος Νταντάμης δίνοντας το σύνθημα για την τελική αναμέτρηση.