ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τρίτη 14 Μαΐου 2019

Στην παρουσίαση του περιφερειακού συνδυασμού του, σε επίπεδο Πιερίας, προχώρησε ο επικεφαλής Υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Χρήστος Παπαστεργίου, στο πλαίσιο μιας συνέντευξης τύπου που πραγματοποιήθηκε στο Εργατικό Κέντρο Κατερίνης.



Στη συνέντευξη ο κ. Παπαστεργίου, παρουσίασε τα μέλη τού συνδυασμού του στην Πιερία, ενώ το πρόγραμμα εκ μέρους της ομάδας προγράμματος το παρουσίασε ο τ. Δήμαρχος Δίου, Γρηγόρης Παπαχρήστος.
Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονία, Χρήστος Παπαστεργίου, στη σύντομη ομιλία του άσκησε κριτική για τα πεπραγμένα τής διοίκησης Τζιτζικώστα, αναφέρθηκε σε όσα παρέλειψε να πραγματοποιήσει ο νυν Περιφερειάρχης, αναφέρθηκε όμως και στα προβλήματα που προκάλεσε αλλά και στα ψεύδη που, κατά την άποψη του κ. Παπαστεργίου, λέει ο κ. Τζιτζικώστας κατά την παρούσα προεκλογική περίοδο.
Ο επικεφαλής τού Συνδυασμού «Πράξεις για τη Μακεδονία», κ. Παπαστεργίου, ανέφερε επίσης ότι κάλεσε τον κ. Τζιτζικώστα σε διάλογο (debate) αλλά ότι ο νυν Περιφερειάρχης, όπως και στη συνέχεια ο κ. Γιαννούλης, αρνήθηκαν να συμμετάσχουν σε έναν τέτοιο διάλογο.
Οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι στον συνδυασμό τού κ. Παπαστεργίου είναι, κατά αλφαβητική σειρά, οι εξής:
Αποστόλου Μηνάς  Μηχανικός Βιοσυστημάτων, Μηχανικός Πωλήσεων
Βαριανίτη Παγώνα  Ιδιωτική Υπάλληλος
Ζιμπίλας Ζαχαρίας  Αγρότης

Καραγιώργη Καλλιόπη  Οικονομολόγος, Υπάλληλος «Παναγία Σουμελά»
Μαυροειδής Δημήτρης  Μαθηματικός, Ιδιωτικός Υπάλληλος
Οφείδης Σάββας  Οικονομολόγος, Ελεύθερος Επαγγελματίας
Παπαμίχου Ειρήνη  Οικονομολόγος, Λογίστρια
Τζιουβάρας Χρήστος  Αγρονόμος Τοπογράφος


Η κεντρική πολιτική εκδήλωση του συνδυασμού Πράξεις#ΓιαΤηΜακεδονία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 17/5 στις 8.30μμ στην «Εκάβη»