ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τρίτη 14 Μαΐου 2019

Βαγγέλης Λαγδάρης: «Είμαστε ανεξάρτητοι, με μόνο μέλημα το συμφέρον του τόπου μας» Η εμπιστοσύνη του κόσμου σε Ρυάκια και Καστανιά δυναμώνει την Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών για τη Βόρεια Πιερία


Συνεχίζει την πορεία της προς τις εκλογές της 26ης Μαΐου η Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών για τη Βόρεια Πιερία, λαμβάνοντας ενθαρρυντικά μηνύματα από την παρουσία του κόσμου στις ομιλίες του υποψήφιου Δημάρχου Πύδνας-Κολινδρού Βαγγέλη Λαγδάρη. Σε Ρυάκια και Καστανιά, οι πολίτες έδειξαν το βράδυ της Δευτέρας την εμπιστοσύνη τους με έμπρακτο τρόπο, και την θέληση τους να ενδυναμώσουν τον δημοτικό συνδυασμό που εγγυάται το αύριο του τόπου.
Όπως τόνισε ο Βαγγέλης Λαγδάρης, η Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών για τη Βόρεια Πιερία είναι ανεξάρτητη, με μόνο μέλημα να υπηρετήσει τους δημότες. Σε αυτό το σκοπό συστρατεύονται έμπειρα αυτοδιοικητικά στελέχη και η νέα γενιά, για να δώσουν με αποτελεσματικότητα τη μάχη για τα συμφέροντα της βόρειας Πιερίας. Επιπλέον, ο Δήμαρχος υπογράμμισε τον κίνδυνο που φέρνει η τακτική κάποιων να αγνοούν ή να αποκρύπτουν τις συνθήκες μέσα στις οποίες πρέπει να πορευτεί ο δήμος, τόνισε τα έργα που έχουν γίνει σε Καστανιά και Ρυάκια,  και στάθηκε στον σχεδιασμό που υπάρχει για την περιοχή για το επόμενο διάστημα, ώστε να βελτιωθεί η καθημερινότητα των κατοίκων.