ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τρίτη 14 Μαΐου 2019

ΧΡΥΣΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ» ΜΕ ΤΟ ΠΛΑΤΑΝΟΔΑΣΟΣ....Γ. Νταντάμης: Κε Χιονίδη πόσο ηθικό είναι να «ευνοούμε» τους οικείους μας;


  Μετά από χρόνια μαρασμού της έκτασης στο Πλατανόδασος της Νεοκαισάρειας, φαίνεται ότι ο Δήμος προεκλογικά προχώρησε σε μια «χρυσή» συναλλαγή επιλέγοντας μάλιστα τη χρονική περίοδο λίγο πριν από τις γιορτές του Πάσχα. Συγκεκριμένα, επέδειξε τεράστια σπουδή στο να προχωρήσει ένα μήνα πριν τις εκλογές σε εκμίσθωση της δημοτικής έκτασης 5,5 στρεμμάτων με τα κτίσματα (κτίρια και υποδομές καφέ-αναψυκτηρίου-ταβέρνας) με μόλις 425 ευρώ το μήνα, (ΑΔΑ :ΩΡΣ5ΩΕΤ-ΩΒΤ).

Θυμίζουμε ότι ο συνδυασμός «Ανανέωση Τώρα» είχε πρώτος καταγγείλει την εγκατάλειψη του Πλατανόδασους, που για χρόνια ήταν χώρος αναψυχής για τους Δημότες και τις οικογένειές τους. Ενώ, την ίδια στιγμή δίπλα από τη δημοτική έκταση δημιουργήθηκε ιδιωτική επιχείρηση που ανήκει σε δημοτικό σύμβουλο της διοίκησης Χιονίδη. Μέσα σε λίγες μέρες, από τις 17/04 που έγινε η διακήρυξη, ο Δήμος Κατερίνης εκμίθωσε την έκταση με τα κτίρια σε τιμή εξευτελιστική για το μέγεθος της αξίας τους. Στην εν λόγω διακήρυξη υποβλήθηκε μία μόνο προσφορά.

Ερωτάται η διοίκηση του Δήμου και ο προεδρεύων της Οικονομικής Επιτροπής κος Ίτσιος με ποιο σκεπτικό αποφάσισαν την εκμίσθωση του ακινήτου; Γιατί διάλεξαν την περίοδο προ των εορτών του Πάσχα και πριν τις εκλογές να δεσμεύσουν την επόμενη διοίκηση με μια τέτοια συμφωνία; Γιατί άφησαν σε πλήρη εγκατάλειψη τα προηγούμενα χρόνια την εν λόγω έκταση; Πόσο ηθικό είναι απέναντι στους άλλους δημότες να «ευνοούμε» ημετέρους;

Οι πολίτες έχουν μνήμη και γνώση πλέον. Ξέρουν ποιες είναι οι ευθύνες της Δημοτικής αρχής και θα τις αποδώσουν στις εκλογές.

Φτάνει πια, όχι άλλες χαμένες ευκαιρίες. Ανανέωση Τώρα…

Γ. Νταντάμης,
Υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης
Επικεφαλής του Ανεξάρτητου Συνδυασμού «Ανανέωση Τώρα»