ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τρίτη 14 Μαΐου 2019

Το νέο βίντεο του επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Αλληλεγγύη», Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολου Τζιτζικώστα, για τα έργα υποδομής στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας




Νέο βίντεο, με σημαντικά έργα υποδομής, που ολοκλήρωσε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας τα τελευταία χρόνια, ανάρτησε στα social media ο επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Αλληλεγγύη», Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας.

Στο βίντεο εμφανίζονται μεγάλα έργα,  που υλοποιήθηκαν στην Κεντρική Μακεδονία, σε μια σειρά από υποδομές στο οδικό δίκτυο, στην υγεία, στην παιδεία, στο περιβάλλον, στην ύδρευση και την αποχέτευση, στην πλημμυρική θωράκιση, στην ενέργεια.

«Με λόγια λίγα και έργα πολλά συνεχίζουμε και δυναμώνουμε τη Μακεδονία», είναι το σύνθημα της «Αλληλεγγύης», που προβάλλεται στο βίντεο.

Το μήνυμα του Απόστολου Τζιτζικώστα μέσα από το νέο βίντεο είναι το εξής:

«Μετατρέπουμε τους απρόσωπους ευρωπαϊκούς και εθνικούς πόρους σε μετρήσιμο έργο για όλους του πολίτες. Η Κεντρική Μακεδονία γίνεται πιο σύγχρονη, ανθρώπινη και φιλική προς το περιβάλλον με έργα εκσυγχρονισμού των υποδομών όπως: Τα έργα στα σχολεία, τα νοσοκομεία, το αποχετευτικό δίκτυο, το δίκτυο ύδρευσης, τα αντιπλημμυρικά και το δίκτυο Φυσικού Αερίου με το οποίο συνδέουμε το επόμενο διάστημα όλες τις μεγάλες πόλεις της Μακεδονίας. Με έργα επίσης, όπως ο νέος Ανισόπεδος Κόμβος Κ16 στη Δυτική Είσοδο της Θεσσαλονίκης, ο νέος σύγχρονος αυτοκινητόδρομος στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής, οδικός άξονας Κιλκίς – Θεσσαλονίκης, η παράκαμψη Πολυγύρου, η Περιφερειακή Οδός Κατερίνης, ο δρόμος Πατρίδα – Νάουσα στην Ημαθία, αλλά και έργα συντήρησης σε χιλιάδες χιλιόμετρα του οδικού δικτύου. Με λόγια λίγα και έργα πολλά συνεχίζουμε και δυναμώνουμε τη Μακεδονία».

Βίντεο – Αποκλειστικά για χρήση από ιστοσελίδες:

Απόστολος Τζιτζικώστας | Με λόγια λίγα και έργα πολλά δυναμώνουμε τη Μακεδονία: https://www.youtube.com/watch?v=z1Fk4UNShV8