ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Δευτέρα 6 Μαΐου 2019

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΝΤΑΜΗΣ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ «ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΡΑ» ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ



«Πάμε Δυνατά για την ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΡΑ, για την Κατερίνη που ΑΞΙΖΟΥΜΕ»

Τον συνδυασμό «Ανανέωση Τώρα» με τους υποψήφιους Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαΐου, κατέθεσε σήμερα, Κυριακή 5 Μαΐου, στο Πρωτοδικείο Κατερίνης, ο υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης Γιώργος Νταντάμης.

Το ψηφοδέλτιο του ανεξάρτητου συνδυασμού είναι ολοκληρωμένο στο 100% της σύνθεσής του εκ των οποίων οι 63 είναι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι και από τις έξι εκλογικές περιφέρειες του Δήμου Κατερίνης.
Εξερχόμενος του Πρωτοδικείου Κατερίνης, συνοδεία των παιδιών του Δημήτρη, Μαρίας και Κωνσταντίνας και του Δικηγόρου Χαράλαμπου Μπρουσκέλη, ο κ. Νταντάμης δήλωσε:
«Καταθέσαμε σήμερα στο Πρωτοδικείο Κατερίνης το πλήρες ψηφοδέλτιο με τους υποψήφιους Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους του συνδυασμού μας «Ανανέωση Τώρα», διεκδικώντας την εμπιστοσύνη των Κατερινιωτών.
Η «Ανανέωση Τώρα» είναι ένας πολυσυλλεκτικός και υπερκομματικός συνδυασμός, στον οποίο συμμετέχουν άξιοι, καταξιωμένοι και ικανοί συνδημότες μας από ένα ευρύ φάσμα της τοπικής μας κοινωνίας. Ο συνδυασμός μας αποτελείται από ανθρώπους επιτυχημένους ο καθένας στον τομέα του που μπορεί να έχουν διαφορετικές ιδεολογικές και πολιτικές αφετηρίες, αλλά συμπορεύομαστε ενωμένοι με ένα κοινό στόχο: να γίνει η Κατερίνη ένας Δήμος στον οποίο αξίζει να ζούμε. Συνεχίζουμε δυναμικά για την «Ανανέωση Τώρα» του Δ. Κατερίνης. Τους ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου».