ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Δευτέρα 6 Μαΐου 2019

Έναρξη των ομιλιών της προεκλογικής περιόδου για το συνδυασμό ΣΥΝΘΕΣΗ και τον Βαγγέλη Γερολιόλιο.




Βαγγέλης Γερολιόλιος
Υποψήφιος Δήμαρχος
για το Δήμο Δίου-Ολύμπου

Από το Σύλλογο των Λιτοχωριτών στη Θεσσαλονίκη έγινε σήμερα το πρωί, η έναρξη των ομιλιών της προεκλογικής περιόδου για το συνδυασμό ΣΥΝΘΕΣΗ και τον υποψήφιο δήμαρχο  Δήμου Δίου-Ολύμπου, Βαγγέλη Γερολιόλιο. Στην κατάμεστη αίθουσα του ιστορικού συλλόγου οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να συνομιλήσουν με τους υποψηφίους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους του συνδυασμού και να ακούσουν την ομιλία του Βαγγέλη Γερολιόλιου.
Ο υποψήφιος δήμαρχος τοποθετήθηκε σε καίρια θέματα του Λιτοχώρου αλλά και του Δήμου Δίου-Ολύμπου, ευρύτερα. Ειδικότερα επισήμανε τα άλυτα προβλήματα της καθημερινότητας των τελευταίων ετών, όπως είναι η αποκομιδή των απορριμμάτων, η έλλειψη χώρων στάθμευσης και η τραγική έλλειψη συντήρησης του διυλιστηρίου νερού. Υπογράμμισε ότι την τελευταία πενταετία κανένα μεγάλο έργο υποδομής στο Λιτόχωρο δεν απασχόλησε την δημοτική αρχή, η οποία αναλώνεται σε μερικές ασφαλτοστρώσεις της τελευταίας στιγμής και σε ρουσφετολογικές τακτοποιήσεις «ημετέρων». Αναφέρθηκε στο ζήτημα της μεταγραφής των 13.500 στρεμμάτων καθώς και στη ΔΕΑΔΟ, την δημοτική επιχείρηση που σήμερα καρκινοβατεί εξαιτίας των προβλημάτων που συσσώρευσε η κακή διοίκηση.
Στο τέλος ο Βαγγέλης Γερολιόλιος ανέπτυξε επιγραμματικά τις προγραμματικές θέσεις του συνδυασμού ΣΥΝΘΕΣΗ και παρουσίασε τους υποψήφιους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους.