ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη, 8 Μαΐου 2019

Α. Τζιτζικώστας: «Είμαστε και θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα στους αστυνομικούς, τους πυροσβέστες και τους διασώστες» - Το νέο βίντεο της «Αλληλεγγύης» για την ενίσχυση της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και του ΕΚΑΒ
«Είμαστε δίπλα στις γυναίκες και τους άνδρες αστυνομικούς, στους πυροσβέστες και στους διασώστες του ΕΚΑΒ για να μπορούν να κάνουν καλύτερα τη δουλειά τους προστατεύοντας τη ζωή και την περιουσία των πολιτών και να νιώθουν πιο ασφαλείς όλοι οι συμπολίτες μας», είναι το μήνυμα του επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Αλληλεγγύη», Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολου Τζιτζικώστα, στο νέο βίντεο που δημοσιοποίησε η «Αλληλεγγύη» στα social media.

Το βίντεο περιλαμβάνει στιγμιότυπα από τις επισκέψεις του κ. Τζιτζικώστα σε Αστυνομικά Τμήματα, Πυροσβεστικά Κλιμάκια και Κλιμάκια του ΕΚΑΒ, σε όλη την Κεντρική Μακεδονία, αλλά και στα συντονιστικά κέντρα των υπηρεσιών.

Ο κ. Τζιτζικώστας επισημαίνει τη συνεισφορά της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας όλα αυτά τα χρόνια στην Αστυνομία με 24 νέα οχήματα, στην Πυροσβεστική με 19 νέα οχήματα και στο ΕΚΑΒ με 15 ασθενοφόρα, αλλά και με εξοπλισμό και μέσα προστασίας αστυνομικών, πυροσβεστών και διασωστών.

Βίντεο – Αποκλειστικά για χρήση από ιστοσελίδες:

Απόστολος Τζιτζικώστας | Το νέο βίντεο της «Αλληλεγγύης» για Αστυνομία, Πυροσβεστική και ΕΚΑΒ: https://www.youtube.com/watch?v=DVwdW6mq5PI

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.