ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τρίτη 15 Μαΐου 2012

«Η βελτίωση πρέπει να συνεχιστεί»

Φωτογραφία για «Η βελτίωση πρέπει να συνεχιστεί»
Παρά τη σαφώς βελτιωμένη εικόνα που παρουσίασε το μονοθέσιο της Ferrari στο ισπανικό Grand Prix, με τον Fernando Alonso να παρουσιάζεται ανταγωνιστικός τόσο στις κατατακτήριες δοκιμές όσο και στον αγώνα, όπου τερμάτισε 2ος, ο επικεφαλής της Scuderia, Stefano Domenicali τονίζει ότι το μονοθέσιο χρειάζεται δουλειά ακόμα.

«Αυτή η εμφάνιση πρέπει να αποτελέσει τονωτική ένεση για όλους τους μηχανικούς μας, ώστε να προσπαθήσουν να βελτιώσουμε κι άλλο το μονοθέσιο μας. Αυτό αποτελεί μονόδρομο αν θέλουμε να κατακτήσουμε το Πρωτάθλημα», δήλωσε ο Ιταλός και πρόσθεσε: «Πρέπει να κάνουμε ακόμα ένα μεγάλο βήμα προς τα εμπρός και να συνεχίσουμε να βελτιώνουμε τα επίπεδα κάθετης δύναμης.

Όμως, δεδομένων όλων των προβλημάτων που αντιμετωπίσαμε από το ξεκίνημα της σεζόν, είμαστε στην κορυφή. Είμαι χαρούμενος για την ομάδα μας, για όλους που πιέζουν και δουλεύουν σκληρά. Η δουλειά τους αποδίδει καρπούς, παρότι βρέθηκαν σε δύσκολη θέση, υπό μεγάλη πίεση. Είμαι λοιπόν ικανοποιημένος που φαίνεται η δουλειά που γίνεται αλλά ακόμα ξέρουμε πως όσα έχουμε κάνει δεν είναι αρκετά».

Πηγή: www.e-go.gr