ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τρίτη 15 Μαΐου 2012

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ "Αγκαλιά" με την παραμονή


Βατανιακός-Αετός Σκύδρας 1-0
Τρεις πολύτιμους βαθμούς προσέθεσε στο ενεργητικό του ο Βατανιακός που επικράτησε με 1-0 του καταδικασμένου από καιρό Αετού Σκύδρας και διατήρησαν ζωντανές τις ελπίδες παραμονής στην κατηγορία.
Οι Κατερινιώτες με τη νίκη αυτή βρέθηκαν για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό πάνω από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού αφού εκμεταλλεύτηκαν κατά τον καλύτερο τρόπο την ήττα του Μεγάλου Αλεξάνδρου Ηράκλειας από τη Δόξα Κρανούλας.
Η αναμέτρηση μεταξύ των δυο ομάδων ήταν πάρα πολύ κακή από πλευράς θεάματος αφού πέραν του γκολ σημειώθηκαν όλες κι όλες δυο ευκαιρίες.

Στο 28' οι φιλοξενούμενοι απείλησαν για μια και μοναδική φορά με το σουτ του Μπρέγκου το οποίο απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ ο Σακελαρίδης.
Στα λεπτά που ακολούθησαν οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να επιβάλουν το ρυθμό τους αλλά δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν απειλητικές καταστάσεις για την αντίπαλη εστία.
Τελικά στο 46' κατάφεραν να ξεκλειδώσουν την άμυνα του Αετού Σκύδρας μετά από μια στημένη φάση.
Στο 46' ο Μιχαηλίδης εκτέλεσε φάουλ και ο Καρτσαμπάς με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ραβούση.
Κοντά στο 2-0 έφτασε ο Βατανιακός στο 57' όμως η κεφαλιά του Καρτσαμπά μετά τη σέντρα του Λαζαρίδη πέρασε ελάχιστα άουτ.
Τον αγώνα διεύθυνε η Μπουμπούρη (Ευρυτανίας) που παρατήρησε με κίτρινη κάρτα τους Τσικαδέρη, Χατζηησαϊα, Ποτουρίδη, Μιχαηλίδη, Σαπανίδη, Μπρέγκου και Παπαστεργίου Γ.Ν.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ
Σακελαρίδης, Μίνγκος (81' Τσικαδέρης), Τασίδης, Καρτσαμπάς, Νίκου, Χατζηησαϊας, Λαζαρίδης, Ποτουρίδης, Μιχαηλίδης (90' Δερμίσης), Ντούλας, Σαββίδης (68' Γιαξής).
ΑΕΤΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ
Ραβούσης, Κεφαλίδης, Κυριακίδης, Ορφανίδης, Σαπανίδης, Λεκάκης, Μπρέγκου, Παπαστεργίου Γ.Κ. (89' Πασχώνης), Μαντζιούνης, Ξόμπλιος (58' Θεοδωρίδης), Παπαστεργίου Γ.Ν. (60' Παπασημεών)
Με Γιάγκου και Μύθημη η χθεσινή προπόνηση
Υπό τις οδηγίες των Νίκου Γιάγκου και Βαγγέλη Μύθημη πραγματοποιήθηκε η χθεσινή προπόνηση στον Βατανιακό μετά την αποχώρηση του Τάσου Ιωαννίδη, με τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν μεγάλο χρονικό διάστημα την Κυριακή να ακολουθούν πρόγραμμα αποθεραπείας και τους υπόλοιπους να δίνουν φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Εθνικό Κατερίνης και να σημειώνουν φιλική νίκη με 4 - 0 και τέρματα που σημείωσαν οι Ραπτόπουλος, Τσικαδέρης, Κυπαρίσσης, Γιαξής.
Για το Κυριακάτικο ματς στην Λευκάδα δεν υπολογίζονται οι Μίγκος, Τασίδης, Χατζησαίας, Καρτσαμπάς, που συμπλήρωσαν κάρτες ενώ σήμερα θα αποφασιστεί πότε θα εκτίσουν ποινή μίας αγωνιστικής οι Ποτουρίδης, Μιχαηλίδης που έχουν από τέσσερις.
Τα αποτελέσματα
Νίκη Βόλου - Εθνικός Γαζώρου 1 - 0
Οδυσσέας Αναγέννησης - Τύρναβος 1 - 1
Βατανιακός - Αετός Σκύδρας 1 - 0
Δόξα Κρανούλας - Μέγας Αλέξανδρος Ηράκλειας 4 - 2
Οικονόμος Τσαριτσάνης - Τηλυκράτης 1 - 0
Απόλλων Καλαμαριάς - ΑΕΠ Ηρακλής 0 - 0