Σουβλάκι από μοσχαρίσιο φιλέτο και λαχανικά σε λευκή σάλτσα παρμεζάνας
- Εκτέλεση
Αλατοπιπερώνουμε το κρέας και περνάμε τους κύβους σε ξύλινα ή σε μεταλλικά σουβλάκια, εναλλάξ με τα λαχανικά.
Ρίχνουμε σε ένα φαρδύ αντικολλητικό μαντεμένιο τηγάνι 2 κουτ. σούπας Flora Soft με βούτυρο και ψήνουμε τα σουβλάκια.
Σε ένα βαθύ σκεύος ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος, το υπόλοιπο Flora Soft
με βούτυρο και την παρμεζάνα και βράζουμε όλα τα υλικά σε μέτρια προς
δυνατή θερμοκρασία μέχρι να δέσουν.
Όταν τα σουβλάκια ψηθούν τα περιχύνουμε με τη σάλτσα.
Σερβίρουμε με ζυμαρικά ή πατάτες τηγανιτές.
μερίδες 4
Χρόνος Προετοιμασίας 15 λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος 15 λεπτά
Υλικά
- 800 γρ. φιλέτο μοσχαρίσιο, κομμένο σε μέτριους κύβους
- 3 πιπεριές πολύχρωμες, κομμένες σε μέτρια τετράγωνα κομμάτια
- 8 τοματίνια τσέρι
- 8 φρέσκα μανιτάρια μικρού μεγέθους
- 300 ml κρέμα γάλακτος 35%
- 150 γρ. παρμεζάνα
- 120 γρ. Flora Soft με βούτυρο
- Ανάλογο αλάτι και πιπέρι