ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

ΠΙΕΡΙΚΟΣ. Για το τρίποντο στο "Ελ πάσο"



Με την χθεσινή χαλαρή προπόνηση (11:00) ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πιερικού για τον σημερινό αγώνα με την Καλλιθέα στο γήπεδο "Γρηγόρης Λαμπράκης" στα πλαίσια της 30ης αγωνιστικής της Football League ΟΠΑΠ.
Στην Κατερίνη έμεινε ο τιμωρημένος Πουλόπουλος, ενώ αποκλείστηκαν και οι ανέτοιμοι Τόσκας και Κωτσιόπουλος. Στον αντίποδα, επιστρέφει ο Κοντέων που εξέτισε την ποινή του και προορίζεται να καλύψει τη θέση του Πουλόπουλου.
Ο Γιώργος Χατζάρας μετά το τέλος της προπόνησης ανακοίνωσε τους εικοσιένα ποδοσφαιριστές που ταξίδεψαν λίγο μετά το μεσημέρι για την πρωτεύουσα, με την αποστολή να απαρτίζεται από τους:
Καρακούτση, Τσιντώτα, Συμεωνίδη, Χατζηζήση, Λαζαρίδη, Κοντέων, Γιατζιτζόγλου, Μπακάλη, Ιντζόγλου, Μοκακέ, Μπλαζέφσκι, Κουτσοσπύρο, Πέντα, Πουρτουλίδη, Ελευθεριάδη, Κραγιόπουλο, Καμινιώτη, Σκέντο, Πουρσανίδη, Κοϊτς, Καμινιώτη.
Μοναδική απουσία για τους Μελανόλευκους ο Πουλόπουλος, ενώ την σημερινή αναμέτρηση στο "Ελ πάσο", που θα ξεκινήσει στις 17:00 θα διαιτητεύσουν οι κ.κ. Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), Πλακογιάννης (Δωδεκανήσου), Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου).