ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

Δυνατό και σέξι σώμα κάνοντας ότι σου πω!


Όλες αναζητούμε την τέλεια γραμμή, το τέλειο σώμα και την πιο όμορφη σιλουέτα. Όλα αυτά δεν είναι και τόσο άφθαστα όσο φαντάζεσαι..
.Κάνοντας 5 απλά πραγματάκια το σώμα σου θα αρχίσει ήδη να σου δείχνει πόσο σε ευχαριστεί που το προσέχεις. Ξεκίνα από σήμερα και πρόσεξε τα παρακάτω:

1. Για σένα νοιάσου και γυμνάσου. Δεν εννοώ να τρέχεις κάθε μέρα. Αν βαριέσαι μπορείς να κάνεις κάθε μέρα λίγα βαράκια εντός σπιτιού και λίγους κοιλιακούς ίσα ίσα να ξεπιάνεσαι. Αν αυτό σου γίνει συνήθεια τότε το σώμα σου θα έχει καθημερινά έναν λόγο να σου λέει ευχαριστώ! (Μην αναβάλεις τη γυμναστική επειδή έχεις περίοδο. Η γυμναστική πρέπει να ξέρεις πως μπορεί να απαλύνει τους πόνους της περιόδου σου, για αυτό να την προτιμάς από τα παυσίπονα!)

2. Βελτίωσε την διατροφή σου και πίνε νερό. Τρώγε λιγότερα λιπαρά, αλάτι κτλ και περισσότερα φρούτα, λαχανικά και πίνε πολύ νερό. Το νερό βοηθάει πολύ σε άπειρες λειτουργίες του σώματος, μην ξεχνάς πως το ανθρώπινο σώμα αποτελείται από 80% νερό.

3. Να σηκώνεσαι αν κάθεσαι κάπου για αρκετή ώρα. Μην αφήνεις το σώμα σου να αδρανεί και να σκουριάζει καθήμενη για πολύ ώρα σε μια καρέκλα. Ειδικά οι κοπέλες που δουλεύουν σε γραφεία ή κάνουν καθιστικές δουλειές το έχουν ακόμη περισσότερο άνάγκη.

4. Φρόντισε να παίρνεις τις απαραίτητες βιταμίνες μέσα από τις τροφές. Καροτίνη Β, Ασβέστιο, Φολικό οξύ, Σίδηρος, Κάλιο, Σελήνιο, Βιταμίνη C, Βιταμίνη D, Βιταμίνη Ε. Βασικές βιταμίνες που πρέπει να παίρνεις και αν δεν μπορείς να τις λάβεις μέσω των τροφών συμβουλέψου έναν γιατρό ή τον φαρμακοποιό σου για να λαμβάνεις κάποια πολυβιταμίνη που θα σου παρέχει την απαραίτητη ημερησία πρόσληψη των βιταμινών αυτών που χρειάζεται ο οργανισμός σου.

5. ΟΧΙ στις κακές συνήθειες. Όχι στο κάπνισμα, στο ποτό, στις κενές τροφές, στα πολλά γλυκά, στην καθιστική ζωή και στην άτακτη διατροφή. Καλό θα είναι να βρεις τον δικό σου τρόπο να “περάσεις” ήρεμα στο σώμα σου και στην καθημερινότητά σου αυτές τις καλές αλλαγές που θα σε βοηθήσουν πολύ.

beautystars.gr