ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

Προσοχή, οι απατεώνες αλλάζουν όνομα!


Προσοχή, οι απατεώνες αλλάζουν όνομα!


Προσοχή, οι απατεώνες αλλάζουν όνομα!
Ένα ακόμη μήνυμα, από τα δεκάδες που καταφτάνουν στοinfo@acadimies.grγια παρατηρήσεις, καταγγελίες, ενημέρωση και άλλα συναφή, επιλέξαμε να αναδημοσιεύσουμε καθώς αφορά στο θέμα που ανέδειξε το acadimies.gr σχετικά με τη δράση του Τρέντου.
Στη συγκεκριμένη περίπτωση, το θέμα δεν είναι οικονομικό, αλλά ηθικό, καθώς οι προπονητές της ακαδημίας, δεν πλήρωσαν τον απατεώνα που θα τους πήγαινε στη Γαλλία, αλλά ξεσήκωσαν τα παιδιά για τη συμμετοχή τους και μετά τα απογοήτευσαν…
Το μήνυμα

Αξιότιμη κ. Ιωακειμίδου, υπεύθυνη του acadimies.gr καλημέρα.
Άτυχη στιγμή θα έλεγα η επικοινωνία μας αυτή τη φορά, καθώς θα ήθελα να σας ενημερώσω για την παραλίγο εμπλοκή μας στο θέμα των "απατεωνίστικων" συμμετοχών ακαδημιών σε τουρνουά του εξωτερικού.
Ο κύριος αυτός, - αν μπορούμε να τον αποκαλούμε έτσι-, ήρθε σε επαφή μαζί μας δυο εβδομάδες πριν (μέσα Νοεμβρίου), με την πρόταση μιας πολύ καλής ευκαιρίας συμμετοχής σε τουρνουά πουυποτίθεται διοργάνωνε η Paris Saint-Germain. 
Το όνομα "Μάρκος Αυγέρης" ήταν αυτό με το οποίο μου συστήθηκε στην γνωριμία μας και με το όνομα "Ζέκας" στον πατέρα μου, ο οποίος αμέσως μετά το email που λάβαμε από τον εν λόγω «κύριο»- το οποίο ήταν φανερά ψεύτικο γιατί ήταν απλά δυο γραμμένα λόγια σε φύλλο του word - , φρόντισε να ενημερωθεί από συνεργάτη στο Παρίσι για το αν υφίσταται τουρνουά. Επικοινώνησε επίσης, με το ξενοδοχείο στο Παρίσι του οποίου το όνομα μας είχε δώσει και βέβαια ούτε τουρνουά γινόταν ούτε και κρατήσεις υπήρχαν.
Για να δείξω κι εγώ λοιπόν με τη σειρά μου, ότι ακριβώς τα ίδια πράγματα έλεγε παντού, θέλω να πω ότι ζητούσε άμεσα την προκαταβολή, ενημερώσεις, τις ταυτότητες κτλ και το ποσό βέβαια ήταν 200 ευρώ ανά αθλητή.
Μετά από αυτά που του τα είπα στο τηλέφωνο, βρήκε κάποιες δικαιολογίες- ματαίως -του είπα πως το θέμα το ανέλαβε το νομικό μας τμήμα πως θα επικοινωνούμε μέσω δικηγόρου και φυσικά έχασα τα ίχνη του από τότε…
Το δικό μας λάθος ήταν το ότι το αναφέραμε στα παιδιά πριν το ψάξουμε οπότε καταλαβαίνεις την απογοήτευση τους, όμως για καταβολή χρημάτων έτσι στο πουθενά, δεν το συζητάμε καν.
Ευχαριστώ για τον χρόνο σου και μπράβο για τη δυνατότητα ενημέρωσης που δίνεις.
Ελπίζω η επόμενη επικοινωνία μας να έχει πιο ευχάριστο θέμα.
Με εκτίμηση
Χ.Κ.
Τα στοιχεία του αποστολέα είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου και παραλείπονται για ευνόητους λόγους.

Δώρα Ιωακειμίδου