ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Εκτέλεσαν εν ψυχρώ δυο μέλη της Χρυσής Αυγής

Εκτέλεσαν εν ψυχρώ δυο μέλη της Χρυσής Αυγής
Εκτέλεσαν εν ψυχρώ δυο μέλη της Χρυσής Αυγής 
 Εν ψυχρώ εκτέλεση έγινε λίγο μετά τις 19:00  επί της Λεωφόρου Ηρακλέιου 420 και πιο συγκεκριμένα  έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής.
Δυο άτομα που φορούσαν κράνη και  επέβαιναν σε μοτοσικλέτα πυροβόλησαν  περισσότερες από πέντε φορές εναντίον  μιας ομάδας ατόμων, σκοτώνοντας δυο άτομα και τραυματίζοντας έναν ακόμη.
Ο Ηλίας Κασιδιάρης μιλώντας  σε τηλεοπτικό σταθμό  ανέφερε πως πρόκειται για μέλη του κόμματος, ενώ οι πληρφορίες αναφέρουν πως η ηλικία των νεκρών είναι μεταξύ 20 και 25 ετών.
Οι κάλυκες που εντοπίστηκαν είναι εννέα χιλιοστών, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα της βαλλιστικής εξέτασης προκειμένου να διαπιστωθεί αν τα όπλα έχουν χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν από κάποια τρομοκρατική οργάνωση.
Το ένα άτομο εξέπνευσε  έξω από τα γραφεία του κόμματος ενώ το δεύτερο άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο όπου και διακομίστηκε. 
Ο τρίτος άνδρας που έχει τραυματιστεί νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομέιο Αθηνών Γ. Γεννηματάς και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η κατάσταση της υγείας του κρίνεται σοβαρή.  
Μάλιστα στο site της Χρυσής Αυγής έχει αναρτηθεί ανακοίνωση η οποία αναφέρει: 
«Δύο Έλληνες 20 και 23 χρονών έχουν πέσει νεκροί από εν ψυχρώ πυροβολισμούς στο Ν. Ηράκλειο έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην λεωφόρο Ηρακλείου. Ο ένας είναι βαριά τραυματισμένος και διακομίζεται αυτήν την ώρα στο νοσοκομείο "Γ. Γεννηματάς".
Δράστες ήταν δυο επιβαίνοντες σε μηχανή, οι οποίοι κατέβηκαν και πυροβόλησαν εξ επαφής τους τρεις νέους»
Πάντως τα γραφεία του κόμματος την στιγμή της δολοφονίας ήταν κλειστά
x5
Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι αστυνομικοί έχουν  εντοπίσει  μια μηχανή την οποία πιθανότατα οι δράστες χρησιμοποίσησαν στην επίθεση  κατά των νεαρών και  φέρει τον αριθμό κυκλοφορίας ΑΑΜ 850.
Η μοτοσικλέτα μάρκας "YAMAHA" εντοπίστηκε στην οδό Αυξεντίου, δηλαδή σε κοντινή απόσταση από το συμβάν κάτι που κάνει τις αρχές να υποθέτουν ότι οι δράστες έιχαν ομάδα υποστήριξης.  


Read more: http://www.newsbomb.gr/