ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Η χοροεσπερίδα των Αηδημητρινών Κατερίνης


Έγινε με μεγάλη επιτυχία

Το βράδυ του Σαββάτου ο Σύλλογος Αηδημητρινών Κατερίνης πραγματοποίησε την ετήσια χοροεσπερίδα του, στην οποία πήραν μέρος τα μέλη και οι φίλοι του.

Στην αρχή της εκδήλωσης ο πρόεδρος του συλλόγου Αηδημητρινών Κατερίνης Γιάννης Αναγνώστου, φιλόλογος, που καλωσόρισε τους παραβρισκόμενους, αναφέρθηκε στη δραστηριότητα του σωματείου και στη συνέχεια δόθηκαν έπαινοι στους, με καταγωγή από τον Άγιο Δημήτριο,   επιτυχόντες στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Η μουσική μπάντα του Αντώνη Θανουρή, που ερμήνευσε άψογα παραδοσιακά χορευτικά τραγούδια με τη συνοδεία και του Μανώλη Παπαγεωργίου στο κλαρίνο, τα συγκροτήματα των χοροδιδασκάλων Σάκη Αναγνώστου και Νίκου Μανίκα, η γυναικεία χορωδία του χωριού, η απόδοση εθίμων με τις στάμνες και τη χάσκα, ήταν τα στοιχεία αυτά που χάρισαν αμείωτο κέφι στον κόσμο που ήταν εκεί.

Η ικανοποιητική του συμμετοχή έδωσε ξεχωριστή χαρά στα χορευτικά συγκροτήματα που απαρτίζονταν από όλες τις ηλικίες.


Τέλος, πρέπει να εκφρασθούν τα θερμά συγχαρητήρια σε όσους συνέβαλαν στην  επιτυχία της εκδήλωσης που ήταν το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου και η υπεύθυνη για τη χοροεσπερίδα Πόπη Νεοχωρλή - Μπουρονίκου, όπως και σε όλους όσους πήραν μέρος σ΄ αυτή.