ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

«Στηρίζω την Ελλάδα» Πανελλαδική περιοδεία Ελληνικών Προϊόντων

https://mail.google.com/mail/images/cleardot.gif






«Στηρίζω την Ελλάδα»: Προωθούμε τα προϊόντα του τόπου μας – Ενισχύουμε τον Έλληνα παραγωγό

Ξεκινώντας από την Πιερία την πανελλήνια περιοδεία του, ο φορέας προβολής των ελληνικών προϊόντων και στήριξης των ελληνικών επιχειρήσεων «Στηρίζω Ελλάδα», διοργανώνει το Σαββατοκύριακο 12 και 13 Απριλίου 2014 έκθεση με προϊόντα ένδυσης – υπόδησης και αξεσουάρ.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στον αύλειο  χώρο του Ξενοδοχείου «COSMOPOLITAN  HOTEL & SPA» στην Παραλία Κατερίνης με πρωτοποριακή επίδειξη  Μόδας. Την επίδειξη μόδας συνοδεύουν  οι καλλιτέχνες : Χρήστος Δρούγκας & Ραφαέλα

Ώρα προσέλευσης 8:00 μ.μ., 'Ωρα έναρξης 9:00μ.μ.
Η Είσοδος είναι Ελεύθερη για το κοινό

Με αφορμή την έναρξη από την Πιερία της πανελλαδικής περιοδείας προβολής των ελληνικών προϊόντων και στήριξης των ελληνικών επιχειρήσεων ο κ. Ανδρεάδης, πρόεδρος της Α.Μ.Κ.Ε. «Στηρίζω την Ελλάδα», μιλώντας σε δημοσιογράφους των πιερικών μέσων ενημέρωσης, τόνισε πως θα πρέπει όλοι να συνεργήσουμε σ’ αυτή την προσπάθεια ώστε να καταφέρουμε να αναδείξουμε τα ελληνικά προϊόντα και τις ελληνικές επιχειρήσεις ώστε να γίνει καταναλωτική συνείδηση η επιλογή ελληνικών προϊόντων. Μια σειρά από δράσεις, εκθέσεις, προβολές, εκδηλώσεις με θέμα τα ελληνικά προϊόντα ξεκινά από την Πιερία και θα συνεχιστεί σε ολόκληρη την Ελλάδα ενώ υπάρχει ο σχεδιασμός να επεκταθούν και στο εξωτερικό. Τώρα περισσότερο από κάθε άλλη φορά είναι ανάγκη να στηριχθούν οι ελληνικές επιχειρήσεις και τα ελληνικά προϊόντα έτσι ώστε να ξεκινήσει η αναπτυξιακή πορεία της χώρας.
Το κίνημα «Στηρίζω την Ελλάδα» με τις συντονισμένες δράσεις του στοχεύει ακριβώς στην προώθηση των ελληνικών προϊόντων και στην ενίσχυση του έλληνα παραγωγού – κατασκευαστή. Οι εκθέσεις που θα πραγματοποιηθούν σε 14 πόλεις σε όλη την επικράτεια με κεντρικό σύνθημα «Ελλάδα Παντού», σκοπό έχουν να φέρουν το καταναλωτή κοντά στα ελληνικά προϊόντα, θα γνωρίσει την άριστη ποιότητά τους και θα μάθει για την προσιτή τιμή τους. 

Η εκδήλωση στην Πιερία, στην Παραλία, ήταν προγραμματισμένη κατ’ αρχήν για το Σαββατοκύριακο 5-6 Απριλίου 2014, αλλά λόγω ασφαλών προβλέψεων για έντονα καιρικά φαινόμενα η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το επόμενο Σαββατοκύριακο 12 και 13 Απριλίου 2014.