ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Πρόβλημα εύρεσης ανθρώπινου δυναμικού;- Trust Solutions

Καλώς ήρθατε στην Trust Solutions
 
το συνεργάτη στον οποίο μπορείτε να στηριχτείτε για την παροχή υπηρεσιών στελέχωσης.

Στο σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον όλοι οι εργοδότες αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην εύρεση κατάλληλου προσωπικού. 
 
Με γνώμονα τις ανάγκες των εργοδοτών, η Trust Solutions παρέχει ποιοτικό προσωπικό που ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πελατών μας με σκοπό την σύναψη μακροχρόνιων συνεργασιών. Οι υπηρεσίες προσφέρονται μετά την εκδήλωση του ενδιαφέροντος σας και είναι υπηρεσίες στις οποίες μπορείτε να στηριχτείτε .

Η εταιρία βρίσκεται στην αγορά από το 2010 με αριθμό άδειας από το Υπουργείο Απασχόλησης 30306. Το προσωπικό της Trust Solutions  βρίσκεται σε συνεχή συνεργασία με πάνω από 200 γραφεία παροχής προσωπικού καθώς και με πανεπιστήμια, ινστιτούτα, σχολεία σπουδαστών στα τμήματα, Μαγειρικής, Τουριστικών Επαγγελμάτων και Επιχειρήσεων στην Ευρώπη (π.χ, Τσεχία, Λιθουανία, Σλοβακία, Ουγγαρία, Ρουμανία Βουλγαρία  κλπ.).

 
Στόχος μας είναι να προσελκύσουμε προσωπικό με τις κατάλληλες δεξιότητες και να στελεχώσουμε θέσεις πελατών μας με τους πλέον κατάλληλους υποψηφίους.

Μέσα από πολλά χρόνια σκληρής δουλειάς  για ανταγωνιστικότητα στην ποιότητα και ποσότητα του ανθρώπινου δυναμικού που παρέχουμε, μπορούμε να πούμε σήμερα με υπερηφάνεια ότι  έχουμε καταφέρει να καλύψουμε περισσότερες από 500 θέσεις εργασίας ετησίως με κατάλληλο και έμπειρο προσωπικό στις πιο μεγάλες αλυσίδες ξενοδοχειακών καταλυμάτων και επιχειρήσεων σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο στηρίζοντας παράλληλα όλα τα είδη τουρισμού στη χώρα μας.

Τα προγράμματα για την επόμενη επιτυχημένη σεζόν υπάρχουν στην επισύναψη και έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες συμμετοχής για τις τουριστικές μονάδες και όχι μόνο, όπως το πρόγραμμα μαθητείας με πρακτική άσκηση φοιτητών τουριστικών σχολών, αλλά και οικονομικό προσωπικό. Οργανωμένες δράσεις και προγραμματισμένες εκδηλώσεις με σκοπό να γεφυρώσουν το χάσμα μεταξύ φοιτητών με την αγορά εργασίας και να υποστηρίξουν το έργο των εργοδοτών.

Πολιτική της εταιρείας είναι να:
•είναι δίκαιη, συνεπής και να μην κάνει διακρίσεις.
•δρα σύμφωνα με τις ρυθμίσεις και τις σωστές πρακτικές.
•ερευνά παράπονα και καταγγελίες που σχετίζονται με τα εργασιακά θέματα.
•ενημερώνει τους εργοδότες και τους υποψήφιους για την πρόοδο των διαδικασιών επιλογής.
ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΑΡΞΗ ΜΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ
Υπεύθυνη:
Αναστασία Γεωργειάδου 

Trust Solutions
Γραφείο Ευρέσεως εργασίαςΑμαζώνων 7,ΤΚ 55133, τηλ 2310403987,2310402910,