ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

"Κλείδωσε" η υποψηφιότητα του Χαράλαμπου Ναβροζίδη ως υποψηφίου δημοτικού συμβούλου στο ψηφοδέλτιο του Δημήτρη Ζαφείρη και επισφραγίστηκε με θερμή και εγκάρδια χειραψία.


Ο Δημήτρης Ζαφείρης παρουσίασε επίσημα τον νυν δημοτικό σύμβουλο του Δήμου Πύδνας-Κολινδρού και υποψήφιο λέγοντας: «Ο Μπάμπης Ναβροζίδης είναι μαζί μας σε αυτές τις εκλογές, στο συνδυασμό μας, καθώς ανταποκρίθηκε στο αίτημά μας να συστρατευθεί. Ο Μπάμπης Ναβροζίδης είναι σήμερα η δική μας σημαία και θα μας βοηθήσει στο έργο μας. Επειδή είμαστε σίγουροι πως θα κερδίσουμε τις εκλογές, ο ρόλος που θα παίξει ο Μπάμπης Ναβροζίδης, θα είναι ουσιαστικός. Εξάλλου, σε λίγες ημέρες θα γιορτάσουμε την κατάκτηση του πρωταθλήματος».
Από την πλευρά του ο Ναβροζίδης ανέφερε: «Για μένα ήταν τιμή η πρόσκληση του δημάρχου. Δεν θα μπορούσα να πως όχι. Αυτός ο αγώνας είναι ένας διαφορετικός από αυτούς που έχω συνηθίσει να δίνω και θέλω να είμαι νικητής. Αυτό τον αγώνα θα τον δώσω με θέληση, πάθος και αγάπη και με την εμπειρία μου θα βοηθήσω να είμαστε νικητές.
Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε καλή επιτυχία.
Γραφείο τύπου και ενημέρωσης