ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Σάλος στη Δανία: Προεκλογικό σποτ παρουσιάζει τις γυναίκες να κάνουν στοματικό έρωτα

Spot-Stomatikos Erotas-570
Λίγες μόλις ημέρες απομένουν μέχρι τις ευρωεκλογές και στη Δανία ένα βίντεο έχει προκαλέσει πολιτική αναταραχή. Πρόκειται για ένα βίντεο της Επιτροπής του κοινοβουλίου της Δανίας το οποίο έχει σαν στόχο να παροτρύνει τους νέους να ψηφίσουν στις ευρωεκλογές της 25ης Μαϊου...αλλά με έναν παράδοξο τρόπο.
Ο λόγος; Στην αρχή του βίντεο παρουσιάζονται σε κινούμενα σχέδια ημίγυμνες γυναίκες να κάνουν στοματικό έρωτα σε έναν άνδρα ο οποίος μετά από ένα τηλεφώνημα που δέχεται τις διώχνει και αποφασίζει να δράσει και να πείσει επίσης με έναν ανορθόδοξο τρόπο-με μπουνιές και κλωτσιές-τους πολίτες να πάνε στο εκλογικό κέντρο για να ψηφίσουν!
Το βίντεο προκάλεσε τις οργισμένες αντιδράσεις βουλευτών όπως ο Οζλέμ Κέκιτς που απευθύνθηκε στον πρόεδρο του Κοινοβουλίου.
«Αυτό είναι τόσο ενοχλητικό ! Το Κοινοβούλιο έχει πέσει τόσο χαμηλά που παρουσιάζει τις γυναίκες ως όντα των οποίων ο κύριος σκοπός τους είναι να απορροφούν τους ερωτικούς χυμούς ενός άνδρα που το σώμα του έχει φουσκώσει από τα στεροειδή έγραψε ο βουλευτής στο λογαριασμό του στο Facebook.
«Εξέφρασα την δυσφορία μου στον πρόεδρο και ζήτησα να αποσύρουν άμεσα το σποτ. Το κοινοβούλιο δεν μπορεί να είναι φορέας τέτοιων απόψεων για τις γυναίκες. Η δημοκρατία είναι η πιο σημαντική αξία στην κοινωνία μας αλλά το βίντεο δεν έχει τίποτα που να το συνδέει με την δημοκρατία, την ισότητα και την αξιοπρέπεια».
Έξαλλες βέβαια είναι και οι γυναίκες πολιτικοί αλλά και οι οργανώσεις των γυναικών της χώρας.