ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τρίτη 13 Μαΐου 2014

«Αποχαιρέτησε» η Κωνσταντοπούλου Σταϊκούρα, Στουρνάρα και κυβέρνηση


Το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης και την ίδια την κυβέρνηση αποχαιρέτησε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου ενόψει περιφερειακών εκλογών και ευρωεκλογών, κατά την ομιλία της στη Βουλή.
Απευθυνόμενη προς τους κ. Στουρνάρα και Σταϊκούρα είπε: «Πρώτον, μας λέτε τώρα ότι θα φωνάξετε νέο συντονιστή κατά της απάτης; Για να συντονίζει μάλλον εσάς, διότι είστε οι προεξάρχοντες των απατηλών συμπεριφορών. Δεύτερον, γιατί κ. Σταϊκούρα δεν κάνετε δεκτή την τροπολογία μας ούτως ώστε να μην επωμιστούν οι επόμενες γενιές τα χρέη που έχουν δημιουργήσει τα κόμματά σας;
Και τρίτον, και με αυτό κλείνω. 2015-2018 κύριε Στουρνάρα και κύριε Σταϊκούρα είναι το μέλλον. Το μέλλον δεν σας ανήκει. Το μέλλον ανήκει στις νέες γενιές που θέλετε να στραγγαλίσετε, το μέλλον ανήκει και στις καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών που τις περιφρονείτε και τις τσαλαπατάτε. Το μέλλον ανήκει στον ελληνικό λαό, ανήκει σε όλους εμάς. Το μέλλον είναι παρόν. Σε μία εβδομάδα το διεκδικούμε και το αποκτούμε. Χαίρετε!»