ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

Στα 0,99 λεπτά η μέση τιμή του πετρελαίου θέρμανσης

Στα 0,99 λεπτά η μέση τιμή του πετρελαίου θέρμανσης - Αυξάνονται οι παραγγελίες 
ΑΠΟ 1,25 ΕΥΡΩ ΠΕΡΥΣΙ.Στα 0,99 λεπτά η μέση τιμή του πετρελαίου θέρμανσης - Αυξάνονται οι παραγγελίες.Τις χαμηλές τιμές του..
πετρελαίου θέρμανσης, λόγω της βουτιάς στις διεθνείς τιμές των πετρελαιοειδών, "εκμεταλλεύονται" πολλοί καταναλωτές καθώς παρατηρείται εντυπωσιακή αύξηση των παραγγελιών

Συγκεκριμένα, η μέση τιμή του πετρελαίου θέρμανσης έχει σημειώσει πτώση κατά 19%, σε σχέση με την ίδια εποχή πέρσι, δηλαδή από 1,25 τώρα είναι στα 0,99 ευρώ και περίπου 65 λεπτά για εκείνους που δικαιούνται επίδομα θέρμανσης, και η ζήτηση σημείωσε αύξηση περίπου 25% σε σύγκριση με πέρσι.

Πτωτική πορεία ακολουθεί και η τιμή της βενζίνης από τον Ιούλιο έως σήμερα, όπου καταγράφεται μείωση της τάξης του 10%. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την αύξηση της κατανάλωσης κατά 14% το διάστημα Ιανουαρίου - Σεπτεμβρίου.

Η πτώση στις τιμές των πετρελαιοειδών φαίνεται πως επηρεάζουν άμεσα και τις τιμές του φυσικού αερίου, όπου αναμένονται μειώσεις από τη νέα χρονιά.

Την ίδια ώρα που ο χειμώνας αρχίζει να δείχνει τα... δόντια του, οι ιδιοκτήτες πρατηρίων υγρών καυσίμων βλέπουν το ενδιαφέρον των καταναλωτών για πετρέλαιο θέρμανσης να αυξάνεται, ενώ μιλούν για το πιο φθηνό πετρέλαιο των τελευταίων χρόνων.

ΗΜΕΡΗΣΙΑ