ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

Γιατί θέλουν πολυέλαιο στην κρεβατοκάμαρα Άδωνις και Ευγενία;


Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙΨΗΦΟΙ ΚΑΙ Η ΕΜΜΕΣΗ ΑΒΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΖΙΩΤΗ

Aπό την στιγμή που διάβασα τα λόγια τής Μπουμπούκας-Ευγενίας Μανωλίδου (όπως τα μετέφερε ο Λιάγκας) ότι «όταν πέφτουν με τον Άδωνη στο κρεβάτι σείονται οι πολυέλαιοι»,αναρωτιέμαι αν ο Γεωργιάδης έχει στην κρεβατοκάμαρά του πολυέλαιο, αν τον θέλει αναμμένο την ώρα που σείεται, και τι ψάχνει να βρει με τόσο άπλετο φως;

Στα σοβαρά τώρα. Η δήλωση της Μανωλίδου, όπως φέρεται να την έκανε, είναι...
- και αυτή - ψηφοθηρική. Σημασία για την οικογένεια έχει ο Μπουμπούκος να βρίσκεται στο επίκεντρο και να τσιμπάει ψηφαλάκια. Όλες του οι κινήσεις, δηλώσεις, εκρήξεις, κρεβατοαποκαλύψεις εκεί στοχεύουν. Το ίδιο στόχο είχε και η επίθεση (απ)ανθρωπιάς που έκανε κατά των μεταναστών τού Συντάγματος.
Είπε ότι χαλάνε τη γιορταστική ατμόσφαιρα και κάνουν ζημιά στα καταστήματα με την εικόνα που παρουσιάζεται στην περιοχή. Είναι σαφές ότι με αυτήν τη δήλωση ψαρεύει συμπάθειες στην ακροδεξιά λίμνη. Και όλο και κάτι τσιμπάει.

Κατά τα άλλα, μόνο καλό τού κάνει η επίθεση που δέχεται από τον Μαζιότη που ασχολείται μαζί του και λέει (από τη φυλακή!) ότι Ο Γεωργιάδης «πρέπει να εκτελεστεί μπροστά σε χιλιάδες λαού στην πλατεία Συντάγματος και το πτώμα του να κρεμαστεί ανάποδα όπως έκαναν οι Ιταλοί Παρτιζάνοι στην πλατεία Λορέτο στο Μιλάνο στον Μουσολίνι». Βούτυρο στο ψωμί του Αδώνιδος κάτι τέτοιες επιθέσεις.

Από Harddog