ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

Βαρουφάκης: Η Μερκελ προτιμά φρέσκια κυβερνηση ΣΥΡΙΖΑ για να την τρομοκρατησει! Η ΕΚΤ θα εκβιάσει με τις καταθέσεις!

Ο Βαρουφάκης, κολλητός του Παπανδρεου και συνέταιρος του Γιαννου Παπαντωνιου στην περιβόητη ΜΚΟ, χτύπησε.
Τι είπε; Οτι η Μέρκελ προτιμά μια νεοεκλεγμένη κυβερνηση με νωπή λαϊκή εντολή για να την εκβιάσει και να την τρομοκρατησει. Επίσης, οτι η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα θα κλείσει ουσιαστικά την στρόφιγγα ρευστότητας, για να γονατίσει τη νεα κυβερνηση. Εχει δίκιο σε όλα, εμεις τα έχουμε γράψει εδω και καιρό, εκτος απο ένα: Ότι η Μέρκελ βολεύεται απο αυτη την κατάσταση.
Οχι, η Μέρκελ δεν βολεύεται για εναν απλούστατο λογο:………..
………….Οι εκβιαζομενες απο τις μίζες πολιτικές δυνάμεις, εξαντλούνται στα πολιτικά μορφώματα της παρούσας κυβέρνησης. Και οι Γερμανοι πιέζουν πάντα εκ του ασφαλούς. Φυτεύουν βολικές και ελεγχόμενες κυβερνήσεις, για να μην χρειάζεται να «πιέζουν», απλά να ζητούν. Και οι ντόπιοι να εκτελούν.
ΓΡΑΦΑΜΕ συγκεκριμένα: Αναμένεται η πολιτική ηγεσία που θα αποφασίσει να υποσχεθεί την αποτροπή της ολέθριας πορείας προς το Ερζερούμ με ένα επώδυνο, αλλά απελευθερωτικό Μεσολόγγι. Αλλιώς δεν θα υπάρξει αύριο για την Ελλάδα.
Η κάθε αντιπολίτευση λοιπον αντί να στρουθοκαμηλιζει, θα πρεπει να προετοιμαστεί και να προετοιμάσει τον λαό για πόλεμο και οχι καλοπέραση. Αυτά που λέει σημερα ο δόλιος Βαρουφακης, ειναι ακριβως η μεθόδευση της Μέρκελ και του ΔΝΤ. Πάνω σε αυτο το κομμάτι θα πρεπει να στηθεί η στρατηγική εξόδου, με μια απλή παραδοχή: Τι κάνω ΟΤΑΝ η ΕΚΤ μου κλείσει την στρόφιγγα, για να φύγω με ελικοπτερο.
Ξέρετε τι να κάνετε; Υπάρχουν λύσεις που μπορούν να γυρίσουν τον εκβιασμό σε πυρηνικό όπλο.
olympia