ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη 24 Απριλίου 2019

Δήμος Κατερίνης: Διαδραστικό παραμύθι για καλό σκοπό στην Αστική Σχολή


 Τη δυνατότητα συμμετοχής σε ένα βιωματικό εργαστήρι φιλαναγνωσίας έδωσε στα παιδιά που έλαβαν μέρος στη διαδραστική παρουσίαση του παραμυθιού «Η Μάγισσα με το στριμμένο Σκουπόξυλο», η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για καλό σκοπό, το απόγευμα της περασμένης Κυριακής, στην κατάμεστη αίθουσα της Αστικής Σχολής.
Πιο συγκεκριμένα, η εκδήλωση, η οποία είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς τα έσοδα θα διατεθούν στον Σύλλογο Καρκινοπαθών Κατερίνης - Πιερίας «Η Αγία Αικατερίνη» διοργανώθηκε από τον Δήμο Κατερίνης.
Η αφήγηση του παραμυθιού έγινε από τις εκπαιδευτικούς Σοφία Παρτσαλίδου και Τάνια Καταχιώτη αντίστοιχα, ενώ παρούσα ήταν και η συγγραφέας Αναστασία Πέλλα. Στη διάρκεια της όμορφης εκδήλωσης, τα παιδιά συνομίλησαν με τους ήρωες του παραμυθιού, ενώ με την ενθουσιώδη και ενεργό συμμετοχή τους παρουσιάστηκε και το θεατρικό μέρος από τις εκπαιδευτικούς. 

Στην εκδήλωση παρέστη η αντιδήμαρχος Παρθένα Μακρίδου Παρτσαλίδου, η οποία σε δηλώσεις της τόνισε: «Είναι χαρά και τιμή για τον Δήμο Κατερίνης να φιλοξενεί και να συμμετέχει σε εκδηλώσεις για καλό σκοπό και με φιλανθρωπικό χαρακτήρα όπως η αποψινή. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την συγγραφέα Αναστασία Πέλλα, που μας έδωσε τη δυνατότητα μέσω της παρουσίασης του βιβλίου της να στηρίξουμε τα παιδιά του Συλλόγου Καρκινοπαθών Κατερίνης Πιερίας «Η Αγία Αικατερίνη». Επίσης, ευχαριστώ τις εκπαιδευτικούς Σοφία Παρτσαλίδου και Τάνια Καταχιώτη για την εθελοντική συνεισφορά τους στην  πραγματοποίηση της εκδήλωσης. Τέλος θα ήθελα να ευχηθώ καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα σε όλους».