ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τρίτη, 8 Μαΐου 2012

Bόμβα Καμμένου για τον επόμενο πρωθυπουργό

Φωτογραφία για Bόμβα Καμμένου για τον επόμενο πρωθυπουργό
1ο μέρος.

anti-ntp.net: Συγχαρητήρια για την εκλογή σου. Πως αντέξατε όλη αυτή τη λάσπη;

Οι συγκυβερνόντες έχουν τρομοκρατηθεί διότι πάτωσαν... Μετά από την λάσπη που δεχτήμε όλη την προεκλογική περίοδο βγήκαμε ζωντανοί και ισχυροί. Με πλαστές καταγγελίες και μαύρα βαλιτσάκια προσπάθησαν να μας απαξιώσουν στα μάτια του ελληνικού λαού. Δεν τα κατάφεραν. Έχω δώσει όρκο στην Παναγία και θα τον τηρήσω. Μπορεί να πεινάσουμε, μπορεί να δυσκολευτούμε, αλλά την πατρίδα μας δεν θα την παραδώσουμε στου τοκογλύφους. Θα είμαστε εθνικά κυρίαρχοι.

anti-ntp.net: Είναι αλήθεια αυτό που γράφτηκε όσον αναφορά τον Α.Σαμαρά και τον Διευθυντή του πολιτικού του γραφείου; Οτι πήρε τηλ, το σήκωσε ο Χαϊκάλης και τον δούλευε κανονικά;

Π.Καμμένος: Ναι αλήθεια είναι πήρε τηλ στο γραφείο μας και είπα του Παύλου σήκωσε το και πες τους ότι ο διευθυντής του Πολιτικού Γραφείου του κ. Καμμένου είναι ο… κ. Γεωργαλάς, «όπως λέγατε τόσον καιρό», αλλά «αυτή τη στιγμή δεν είναι εδώ τον έχουμε στείλει έξω για κάποιες δουλειές».

Να πάρετε στου Γεωργιάδη το γραφείο εκεί είναι! Ε μα είναι δυνατόν όλη την περίοδο να μας κάνουν τέτοια άνευ λόγου επίθεση; Τους το κρατούσα

anti-ntp.net

Τι γίνεται από δω και πέρα;

"Σήμερα θα συναντηθώ με Αλέξη Τσίπρα και θα του θέσω κάποιες κόκκινες γραμμές ώστε να διαπραγματευτούμε από άλλη βάση.

anti-ntp.net Δηλαδή;

Π.Καμμένος Στα οικονομικά προφανώς μπορούμε να έχουμε μια κοινή θέση. ¨Ομως θα θέσω προυποθέσεις όπως το Σκοπιανό που θα το συναντήσουμε τις επόμενες μέρες και εκεί οι Α.Ε. είμαστε κάθετοι στον να μην αναγνωρίσουμε το όνομα "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" . Επίσης στο μεταναστευτικό και στα ελληνοτουρκικά. Όλα αυτά σε λίγο.

anti-ntp.net Θα πάμε σε εκλογές τον Ιούνιο;

Δεν νομίζω. Αυτό που έγινε είναι το εξής: Έκαναν πρόταση στον Κουβέλη να αναλάβει την πρωθυπουργία και αυτός έκανε πίσω, δεν θέλει διότι Φοβάται. Πιστεύω οτι ετοιμάζουν κάτι άλλο... Πρωθυπουργό κοινής αποδοχής. Τον έχουν βρει στο πρόσωπο ΜΑΡΚΕΖΙΝΗ!

anti-ntp.net: Πως είναι δυνατόν; Και τι θα πει ο Μαρκεζίνης να εφαρμόσουμε το μνημόνιο;

Π.Καμμένος: Όχι, αλλά αυτή είναι η σκέψη τους.

anti-ntp.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.