ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Σούλης Παπαδόπουλος: "Δεν χάθηκε τίποτα για τον Πιερικό"


"Όταν ερχόμουν τις άλλες φορές, τέτοιο καιρό στον Πιερικό, η ομάδα κινδύνευε. Θέλαμε πέντε-έξι νίκες για να παραμείνουμε στην κατηγορία και τα καταφέρναμε. Τώρα θέλουμε τρεις νίκες για να μπούμε στα πλέι οφ και θα κοιτάξουμε να τις πάρουμε για να διατηρηθούμε στην εξάδα.
Νομίζω ότι σε σχέση με την άλλη φορά που μπήκαμε στα πλέι οφ με μειονέκτημα τεσσάρων βαθμών, τώρα, έτσι όπως είναι η βαθμολογία, θα έχουμε σχεδόν ίδιες πιθανότητες με τις άλλες ομάδες να ανεβούμε στη Super League" ήταν τα πρώτα λόγια του Σούλη Παπαδόπουλου αποκλειστικά στο katerinisport.gr, μετά την επιστροφή του στον Πιερικό, μόλις ολοκληρώθηκε η προπόνηση της Δευτέρας.

"Ο Πιερικός είναι μια ομάδα πολύ καλά χτισμένη από το καλοκαίρι, και με τον κ. Χατζάρα πήγε εξίσου καλά. Νομίζω ότι ο Πιερικός θα μπορούσε να διεκδικεί την πρώτη ή δεύτερη θέση αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο, μερικά άσχημα αποτελέσματα αρκούν για να σε φέρουν πίσω. Αυτή είναι και η μοίρα του προπονητή, να αλλάζει.
Η κλήση της διοίκησης έδειξε ότι εκτιμά αυτό που έκανα, όπως έδειξε και ότι εκτιμά όσα έκανε ο κ. Χατζάρας μέχρι πριν λίγο καιρό.
Νομίζω ότι δε θα μπορούσα να κρύψω πως και ο παράγοντας του κόσμου έπαιξε μεγάλο ρόλο, μιας και ξέρω ότι με έχουν μέσα στην καρδιά τους, όπως κι εγώ. Θεωρώ ότι τώρα είναι η ευκαιρία να ανεβεί ο Πιερικός στη Super League" συνέχισε ο έμπειρος κόουτς.
Τέλος, ο Σούλης Παπαδόπουλος αναφέρθηκε και στην παρουσία στο τιμ του Τάσου Ιωαννίδη, λέγοντας:
"Ο Τάσος Ιωαννίδης, που θα είναι ο άμεσος συνεργάτης μου, είναι ένας άνθρωπος του ποδοσφαίρου, Κατερινιώτης που θεωρώ ότι τη δεδομένη στιγμή αποτελεί την καλύτερη επιλογή. Δεν ήταν δυνατόν αυτή τη στιγμή να πάμε σε άλλες επιλογές.
Μου προτάθηκε από τη διοίκηση και πρόκειται για άνθρωπο καταξιωμένο στο χώρο, τον οποίο μάλιστα αντιμετώπισα πρόσφατα με τον Ηρακλή.
Νομίζω ότι όπως είχα άψογη συνεργασία και με άλλους ντόπιους συνεργάτες όπως το Νίκο Θεοδοσιάδη, το Γιώργο Μαυρομουστακίδη και τον Παναγιώτη Νάση, το ίδιο πιστεύω ότι θα γίνει και με τον Τάσο και όλα θα πάνε καλά".
Τάσος Ιωαννίδης: "Ευκαιρία για μένα ο Πιερικός"
"Μου έγινε πρόταση από τον Πρόεδρο του Πιερικού κ. Παπαδόπουλο να αποτελέσω το συνεργάτη του Σούλη Παπαδόπουλου, το σκέφτηκα καλά και την αποδέχτηκα. Ήταν μια ευκαιρία για μένα να δω τι μπορώ να πετύχω σε υψηλότερο επίπεδο και την αποδέχτηκα. Προηγήθηκε βέβαια συζήτηση μου με τον πρόεδρο του Βατανιακού κ. Ποτουρίδη αλλά και συνεννόηση μεταξύ των δύο προέδρων και δική μου" είπε ο Τάσος Ιωαννίδης, που μετά από... μια ζωή στον Βατανιακό, μεταπήδησε στον Πιερικό αποτελώντας τον άμεσο συνεργάτη του Σούλη Παπαδόπουλου στον πάγκο της ομάδας.
"Θα προσπαθήσω να βοηθήσω όσο μπορώ την ομάδα του Πιερικού, τη δική μας ομάδα, την ομάδα της Κατερίνης, μαζί με τον Σούλη Παπαδόπουλο και να συμβάλουμε στο να μπει η ομάδα στα πλέι οφ" συμπλήρωσε χαρακτηριστικά ο Τάσος Ιωαννίδης.