ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη, 16 Μαΐου 2012

Ο David Beckham στον Λευκό Οίκο

Φωτογραφία για Ο David Beckham στον Λευκό ΟίκοΟ David Beckham βρέθηκε στο Λευκό... Οίκο, στο πλαίσιο της τελετής του προέδρου των ΗΠΑ Barack Obama για να συγχαρεί την ομάδα του διάσημου ποδοσφαιριστή για την κατάκτηση του αμερικανικού πρωταθλήματος.

Στον πρόεδρο Obama παρουσιάστηκε και μια φανέλα των LA Galaxy με το όνομα του, όμως όλα τα βλέμματα στράφηκαν στον David Beckham, όταν ο B. Obama άρχισε να «πειράζει» με τα αστεία του τον διάσημο ποδοσφαιριστή.

Ο Beckham δεν σταμάτησε να χαμογελάει καθώς ο αμερικανός πρόεδρος τον επαίνεσε, διότι όπως είπε «είναι σπάνιο ένας άνδρας να είναι τόσο σκληρός στο γήπεδο και παράλληλα να έχει τη δική του σειρά εσωρούχων».

Ακόμη, ο πρόεδρος Obama ανέφερε πως ήδη έχει «πειράξει» τον David Beckham και του είπε πως οι μισοί παίκτες από την ομάδα του θα μπορούσαν να είναι παιδιά του, καταλήγοντας στη φράση «γερνάμε David».

Ο David Beckham, που στεκόταν λίγο πιο πίσω από τον αμερικανό πρόεδρο, προσπάθησε να συγκρατήσει την αμηχανία που του προκάλεσαν τα πειράγματα του Obama.
24wro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.