ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Απίστευτο περιστατικό τηλεμεταφοράς κάνει το γύρο του πλανήτη [video]


Ποδηλάτης "εξαφανίζεται" την ώρα της σύγκρουσης...
Συνέβη πέρσι στην Κίνα αλλά μόλις πρόσφατα ανέβηκε στο διαδίκτυο. Πρόκειται για βίντεο κλειστού κυκλώματος ασφάλειας και ελέγχου της κυκλοφορίας, όπου ένας ποδηλάτης...
εξαφανίζεται δέκατα του δευτερολέπτου πριν συγκρουστεί με διερχόμενο όχημα και σαν από θαύμα, εμφανίζεται σώος 5 μέτρα πιο πίσω στη διάβαση πεζών.
Την στιγμή της σύγκρουσης «εμφανίζεται» από το πουθενά ένας πεζός που ως δια μαγείας τον σώζει και τον μεταφέρει ασφαλή στην άκρη του δρόμου.
Το ψηφιακό βίντεο εξετάστηκε από ειδικούς επιστήμονες, που επιβεβαίωσαν την γνησιότητα του, αλλά δεν μπόρεσαν να δώσουν καμιά εξήγηση για το συμβάν. Όπως δήλωσαν στα τοπικά μέσα, το υλικό που παρέλαβαν ήταν σφραγισμένος δίσκος ελέγχου κυκλοφορίας και δεν θα μπορούσε να είχε γίνει ψηφιακή επεξεργασία.
Ωστόσο σε off the record συνομιλίες με τους δημοσιογράφους ορισμένοι «ψέλλισαν» ότι μπορεί να πρόκειται για περίπτωση τηλεμεταφοράς, κάτι που η επιστήμη παραδέχεται αλλά δεν μπόρεσε μέχρι στιγμής να αποδείξει.
Άλλοι που είδαν εκ των υστέρων το βίντεο επαναφέρουν πάλι την θεωρία των «αγγέλων» ή αυτό που λέμε στην Ελληνική παράδοση την θεωρία του «φύλακα άγγελου»!!!
Ότι κι αν έγινε στην πραγματικότητα, ο ποδηλάτης είχε σίγουρα άγιο, είτε ήταν ο πεζός από το πουθενά, ή η μηχανή τηλεμεταφοράς που τον έσωσε.