ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

Κάλαντα στο δημαρχείο Δίου - Ολύμπου εν «χορδαίς» & οργάνοις

ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΜΠΑΝΤΑ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ





* Γ.ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ: «ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ, ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ, ΜΕ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΑΣΧΟΝΤΑ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ».
* Γ.ΦΑΡΜΑΚΗΣ: «ΕΥΧΟΜΑΙ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ. ΜΑΚΑΡΙ ΚΑΤΙ Ν’ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ 2014, ΠΑΝΤΟΤΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ».

 Με συμμετοχή της δημοτικής μπάντας Λιτοχώρου Δ.Δίου-Ολύμπου πραγματοποιήθηκε μια μικρή γιορτή στο δημαρχείο του δήμου την παραμονή των Χριστουγέννων.
Η μπάντα παρουσίασε τα παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα κάλαντα «Καλήν εσπέραν άρχοντες» αλλά και το «άγια νύχτα» ενώ αντάλλαξε ευχές με τον δήμαρχο κ. Παπαθανασίου, με την πρόεδρο της δημοτικής κοινότητας Λιτοχώρου Γαρυφαλλιά Ζησκάτα, με τους παρόντες αντιδημάρχους Γιώργο Φαρμάκη και Σοφία Ζουρζούρα, τον δημοτικό σύμβουλο Γιώργο Ελευθερίου, όπως επίσης με τη διευθύντρια Ελένη Σοφιανίδου, το προσωπικό του δήμου αλλά και με δημότες που εκείνες τις στιγμές βρίσκονταν στο δημαρχείο για διάφορες υποθέσεις τους.
Με κουραμπιέδες και μελομακάρονα, που είναι τα πατροπαράδοτα χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα, ο δήμαρχος Γιώργος Παπαθανασίου κέρασε τα μέλη της μπάντας, τα ευχαρίστησε για την παρουσία τους και ευχήθηκε σε όλους «καλές γιορτές, με αγάπη και αλληλεγγύη προς τον πάσχοντα συνάνθρωπο».
Η πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Λιτοχώρου, Γαρυφαλλιά Ζησκάτα, ευχήθηκε «ό,τι καλύτερο προσωπικά για τον καθένα αλλά και για τον δήμο και τον τόπο» ενώ ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Γιώργος Κωτούλης, ευχήθηκε «καλά Χριστούγεννα με υγεία».
Ο αντιδήμαρχος Γιώργος Φαρμάκης αφού ευχαρίστησε τα μέλη της μπάντας για την παρουσία τους, είπε χαρακτηριστικά: «Εύχομαι υγεία και δύναμη σ’ εσάς και στις οικογένειές σας αλλά και κουράγιο σε όλους για να αντιμετωπίσουμε τα δύσκολα. Και μακάρι ο Θεός να φωτίσει τους πολιτικούς μας, ώστε τον καινούργιο χρόνο κάτι ν’ αλλάξει στον τόπο μας, πάντοτε προς το καλύτερο».

Τέλος, η αντιδήμαρχος Σοφία Ζουρζούρα, από την πλευρά της, ευχήθηκε: «Η γέννηση του Χριστού να γεννήσει ελπίδες για όλους μας».