ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

ΑΝΑΘΕΡΜΑΝΣΗ ΤΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΛΗ ΔΑΛΑΜΗΤΡΑ;ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ inpaok.gr ΣΤΟ ΘΕΜΑ "Κοιτάει 17χρονο από Πιερία!


dalamhtras
Τι και αν Εγιόνγκ Ενό και Μάρτεν Μάρτενς απασχολούν αυτή τη στιγμή τους ιθύνοντες της αντρικής ομάδας του ΠΑΟΚ, ο Ιανουάριος σημαίνει....
μεταγραφές για όλα τα τμήματα του Δικεφάλου.
Μάλιστα στην Κ20 των «ασπρόμαυρων», έχουν ξεκινήσει ήδη τις πρώτες επαφές και συζητήσεις με ποδοσφαιριστές που μπορούν να ενισχύσουν το ρόστερ της, αλλά και να αποτελέσουν τα μελλοντικά αστέρια της πρώτης ομάδας…
Ένας από αυτούς είναι και ο αρχηγός της Κ20 του Πιερικού, ο Αποστόλης Δαλαμήτρας, ο οποίος το καλοκαίρι είχε συμμετάσχει και στην προετοιμασία της ομάδας Νέων του Δικεφάλου το καλοκαίρι στα 3-5 Πηγάδια της Βέροιας.
Ο 17χρονος ποδοσφαιριστής είχε αφήσει άριστες εντυπώσεις με τον Βλάνταν Ίβιτς να ζητάει την απόκτηση του. Ωστόσο, ο Πιερικός αρνήθηκε την μετακίνηση του παίκτη στον ΠΑΟΚ.
Ο λόγος; Η πολιτική που έχουν οι άνθρωποι της ομάδας από την Κατερίνη. Δηλαδή όλα τα ταλέντα που διαθέτει η ομάδα να κάνουν πρώτα μερικές συμμετοχές με την αντρική ομάδα, έτσι ώστε να διαπιστωθούν οι δυνατότητες τους.
Βέβαια όπως είχαμε αναφέρει και στις 31 Ιουλίου, οι άνθρωποι των «ασπρόμαυρων» είχαν δει πολύ ζεστά την απόκτηση του Δαλαμήτρα…
Ακριβώς για αυτό το λόγο το σκάουτινγκ συνεχίστηκε  και.. συνεχίζεται από πλευράς ΠΑΟΚ, καθώς ο νεαρός είναι ένας ποδοσφαιριστής που διαθέτει οργανωτικές ικανότητες, αλλά και ατομικές, αφού διαθέτει πολύ καλή τεχνική κατάρτιση.
Όμως, ο Δικέφαλος για ακόμα μια φορά δεν παίζει μόνος του, καθώς και άλλες ελληνικές ομάδες έχουν στο μπλοκάκι τους γραμμένο το όνομα του αρχηγού του Πιερικού.
Στον Ίβιτς άρεσε, ο ΠΑΟΚ τον κοιτάει άραγε αυτή τη φορά… θα γίνει ο γάμος;