ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Μες στη... γυμνή χαρά!



Οι αρνητικές φήμες γύρω απ' το όνομά της, από όταν βρέθηκε «Μες στην καλή χαρά», κλέβοντας - κάτα κάποιους - τη θέση της Ευαγγελίας Αραβανή, αναπαρήχθησαν σε blogs και sites του τηλεοπτικού ρεπορτάζ δίνοντας τροφή για σχόλια. Κατόπιν, η αποχώρηση της Ναταλίας Γερμανού έδωσε τη χαριστική βολή.
Έχοντας στο βιογραφικό της τον βαρύγδουπο τίτλο «Miss Εurope face 2007» και συμμετοχές σε διάφορες πασαρέλες της περιφέρειας, ήρθε στην Αθήνα από τη Ρόδο για σπουδές Φιλοσοφικής. Έγινε ευρέως γνωστή από τις ειδυλλιακές παραλίες της Μυκόνου σε ρόλο σέξι ναυαγοσώστριας για τις ανάγκες διαφημιστικού.
Σε παλαιότερο TV ΕΘΝΟΣ (από Αλέξη Μίχα) διαβάσαμε τρεις χαρακτηριστικές στιγμές της:
Θλιμμένη στιγμή:
Όταν τη ρώτησαν τι θα έκανε αν οδηγώντας έβλεπε μπροστά της σχολικό κι απάντησε «Θα έκλεινα τα μάτια». Τα πειράγματα της τηλε-παρέας της έδωσαν το πάτημα που επιθυμούσε. «Ελεος, πείτε κι αυτό, ότι σκοτώνω και παιδιά. Δηλαδή τι άλλο. Τρώω ανθρώπους, σκοτώνω και παιδιά. Μη με δικάζετε, είμαι καινούργια».
Η δήλωση:
«Μετά το τέλος κάθε εκπομπής την παρακολουθώ σε dvd ώστε να εντοπίζω τα λάθη και να τα διορθώσω την επόμενη φορά. Είμαι πολύ αυστηρή με τον εαυτό μου, θέλω συνεχώς να βελτιώνομαι». Μάλλον έχει πολλή δουλειά για το σπίτι.
Ευτυχισμένη στιγμή:
Ο ρόλος της συνοδού της Ελένης Μενεγάκη στην πρεμιέρα της παράστασης «Άνδρες έτοιμοι για όλα». Η Ελένη εκείνη την ημέρα δεν ήθελε φωτογραφίες εντός θεάτρου γι' αυτό φρόντισε να φωτογραφηθεί με τη συνεργάτιδά του καναλιού σε χώρο εκτός θεάτρου. Μαζί τους ο ιδιοκτήτης του Alpha, κ. Δημήτρης Κοντομηνάς.
Πηγή: www.e-go.gr