ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Ακαδημία Ποδοσφαίρου ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης Τελετή Λήξης Αγωνιστικής περιόδου 2013-14


Με μια όμορφη εκδήλωση έκλεισε ο κύκλος της αγωνιστικής περιόδου 2013-14 για τα τμήματα υποδομής της ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης στο γήπεδο της ομάδας στην Ν. Ζωή. Πολλές και ποικίλες οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των τμημάτων με συμμετοχές σε πρωταθλήματα της ΕΠΣ Μακεδονίας (Παιδικό – Προπαιδικό ) , της ΕΠΣ Πιερίας (Junior -  Προ – Junior) αλλά και σε Τουρνουά («Green Youth Cup 2014» – Παναθηναϊκού , «Λάζαρος Ξανθόπουλος» – ΓΑΣ Σβορώνου , και άλλα).
Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον καθιερωμένο αγώνα   ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ – ΠΑΙΔΙΑ όπου ένα – ένα   τα τμήματα αντιμετώπισαν την ανανεωμένη και πολλά υποσχόμενη ομάδα των ΜΠΑΜΠΑΔΩΝ. Στη συνέχεια ακολούθησε η επίδοση των επαίνων στους μικρούς ποδοσφαιριστές από τους προπονητές της ομάδας κ. Ταβουκτή Στέφανο και κ. Μπεκιάρη Γιώργο οι οποίοι τόνισαν την αξία του «ἑυ αγωνίζεστε»  αλλά και τις απαιτήσεις τους για την νέα χρονιά. Η Διοίκηση της ομάδας ευχήθηκε σε όλους καλό καλοκαίρι και η εκδήλωση έκλεισε με πλούσια εδέσματα από την ψησταριά του Θέμη με σουβλάκια – λουκάνικα –μπιφτέκια για όλους.
Ανανεώνοντας το ραντεβού μας    για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2014-15 ευχόμαστε σε όλους τους αθλητές της ΕΠΣ Πιερίας των Ακαδημιών και των μεγάλων ομάδων Υγεία , καλή ξεκούραση και με τα καλό να επανέλθουν στα αγωνιστικά τερέν το Σεπτέμβριο.  
Καρακούσης Σάκης