ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Τζάμπα μάγκες οι βουλευτές που φωνάζουν ότι δεν θα ψηφίσουν τα νέα αντιλαϊκά μετρά

Τζάμπα μάγκες οι βουλευτές που φωνάζουν ότι δεν θα ψηφίσουν τα νέα αντιλαϊκά μετρά
Δεν συμμετέχουν στο θερινό τμήμα και επομένως δεν μπορούν να ψηφίσουν!

ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ και πολιτικοί απατεώνες, είναι όσοι βουλευτές και οι υπουργοί, βγαίνουν δημόσια και καταγγέλλουν τα καταστροφικά νομοσχέδια που επιβάλει η τρόικα και στη συνέχεια λουφάζουν και τα ψηφίζουν στη Βουλή!
Όλοι αυτοί που επιχειρούν να κοροϊδέψουν τον κόσμο, ψαρεύοντας σε θολά νερά και παριστάνοντας τους αντάρτες, το μόνο που καταφέρνουν είναι να αυτογελοιοποιούνται και να διασύρουν το έτσι κι αλλιώς αναξιόπιστο πολιτικό προσωπικό. Το τελευταίο διάστημα, μια σειρά από βουλευτές και υπουργοί και των δύο κομμάτων του κυβερνητικού συνασπισμού απειλούσαν απ’ τις τηλεοπτικές ντουντούκες, να ρίξουν ακόμα και την κυβέρνηση, σε περίπτωση που έφερνε στη Βουλή το νομοσχέδιο για το ξεπούλημα της ΔΕΗ.
Τελικά το νομοσχέδιο κατατίθεται στη Βουλή και οι αντάρτες της πλάκας, κάνουν συσκέψεις, δήθεν για να διορθώσουν μερικά από τα άρθρα. Μάλιστα κάποιοι πονηροί ζήτησαν να αλλάξουν θερινό τμήμα, ώστε να μην υποχρεωθούν να είναι παρόντες στην ψηφοφορία, προφανώς για να το παρουσιάσουν ως άλλοθι στους ψηφοφόρους τους, ότι τάχα δεν ήταν παρόντες στη συζήτηση…
Πρόκειται για την αποθέωση της κουτοπονηριάς και την πλέον άθλια μορφή πολιτικής απάτης. Γιατί αν όντως θεωρούν το νομοσχέδιο για τη ΔΕΗ καταστροφικό, τότε δεν έχουν παρά να το καταψηφίσουν ή και να ανεξαρτητοποιηθούν απ’ το κόμμα τους, που κατασκευάζει και ψηφίζει νομοσχέδια κατ’ εντολήν της τρόικας. Γιατί οι βουλευτές δεν εκπροσωπούν στο Κοινοβούλιο τη Μέρκελ και τους ξένους τοκογλύφους, αλλά τον ελληνικό λαό. Εξ άλλου στο λαό θα λογοδοτήσουν και απ’ αυτόν θα ξαναζητήσουν την ψήφο για να βρεθούν στο κοινοβούλιο. Βέβαια η συντριπτική πλειοψηφία των βουλευτών της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, γνωρίζουν ότι δεν πρόκειται να ξαναδούν τη Βουλή ούτε ζωγραφιστή. Γι’ αυτό ροκανίζουν χρόνο και ενδιαφέρονται αποκλειστικά για τα προνόμια και τους παχυλούς μισθούς που τους εξασφαλίζει η βουλευτική έδρα. Στην ουσία δεν λειτουργούν καν σαν βουλευτές, αλλά σαν επικίνδυνοι τυχοδιώκτες, που βάζουν πάνω απ’ το συμφέρον του λαού και του έθνους, τους μισθούς τεσσάρων ή πέντε μηνών που θα κερδίσουν μέχρι να πέσει η κυβέρνηση.
Γι’ αυτό στο επίμαχο διάστημα που ψηφίζονται τα νομοσχέδια που περιλαμβάνουν τα προαπαιτούμενα της τρόικας θα ξεκαθαρίσει η ήρα απ’ το στάρι. Ο ελληνικός λαός θα διαπιστώσει ποιοι είναι οι πραγματικοί βουλευτές, που τιμούν την εντολή που έλαβαν και ποιοι είναι οι τυχοδιώκτες της συμφοράς, που ψηφίζουν ό,τι τους φέρει γραμμένο η τρόικα και το ΔΝΤ. Οι κρίσιμες ψηφοφορίες θα καθορίσουν το μέλλον της ΔΕΗ, αλλά και μια σειρά άλλα ζητήματα που αφορούν άμεσα το λαό. Σ’ αυτές θα κριθούν και οι ίδιοι οι βουλευτές, γιατί μετά την απομάκρυνση απ’ το ταμείο, κανένα λάθος δεν αναγνωρίζεται. Οι δικαιολογίες ότι δεν γνώριζαν τι ψήφιζαν που προέβαλαν κάποιοι όταν συνυπέγραψαν την καταδίκη της χώρας με το μνημόνιο δεν πιάνουν, γιατί θα εξοργίσουν ακόμα περισσότερο τον κόσμο. Γι’ αυτό θα πρέπει οι βουλευτές να αποφασίσουν με ποιους θα πάνε και ποιους θα αφήσουν. Ειδικά οι βουλευτές από διάφορες περιφέρειες της Βόρειας Ελλάδας σε περίπτωση που εξαπατήσουν τους ψηφοφόρους τους, δεν θα μπορούν να ξαναπάνε στους νομούς τους, ούτε σαν τουρίστες. Το παραμύθι τελειώνει οριστικά μέσα σε λίγες μέρες.